«Καρύδι»: Σε αυτή την παραλία με την ψιλή λευκή άμμο, τα πεύκα φτάνουν μέχρι τη θάλασσα

Η παραλία «Καρύδι» έχει πολλά ατού. Και όλα προέρχονται από την απλοχεριά της φύσης και του χρόνου

Αμμώδης παραλία, ρηχά γαλαζοπράσινα νερά, φυσική σκιά και ησυχία. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από μία ελληνική, εξωτική παραλία με όνομα καρπού;

Η παραλία «Καρύδι» έχει πολλά ατού. Και όλα προέρχονται από την απλοχεριά της φύσης και του χρόνου. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται είναι ένα μικρό κομμάτι παραδείσου. Ένα μαγικό τοπίο με νερά Καραϊβικής λένε όσοι γνωρίζουν την παραλία και την επισκέπτονται από τις αρχές του Ιούνη.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 09 Μαΐου εορτάζει ο Προφήτης Ησαΐας

Για να κάνεις βουτιά, θα χρειαστεί να περπατήσεις αρκετά. Τα ζεστά νερά όμως, θα σε κρατήσουν για ώρες μέσα, τόσο για μπάνιο, όσο και για πολύ παιχνίδι. Το Καρύδι έχει ψιλή άμμο και ο κόλπος κλείνει με λευκά βράχια και από τις δύο πλευρές. Η παραλία δεν διαθέτει μαγαζιά παρά μόνο καντίνες για τα στοιχειώδη.

Η παραλία «Καρύδι» βρίσκεται στη Βουρβουρού, στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής που είναι ίσως και το πιο τουριστικό μέρος της.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Σοκ με τις νέες αποκαλύψεις…

Και εδώ, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα μικρό ντισαβαντάζ. Τον υπερβολικά πολύ κόσμο που μαγνητίζει η παραλία. Τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου αλλά και όλο τον Αύγουστο γεμίζει σχεδόν ασφυκτικά. Αξίζει όμως έστω και μία φορά, αν βρεθείτε στη Χαλκιδική να την επισκεφθείτε.

Πηγή: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *