Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Την Μυρτάλη – Της Βρίσκει Νέα Δουλειά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Την Μυρτάλη – Της Βρίσκει Νέα ΔουλειάΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Την Μυρτάλη – Της Βρίσκει Νέα Δουλειά

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα σώζει την Μυρτάλη στην γη της ελιάς, από τα χέρια του αδίστακτου παιδιού της. Η ψυχική της δύναμη έχει στερέψει. Το παιδί της είναι υπεύθυνο για φρικτά γεγονότα και η ίδια νιώθει ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει πια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα σώζει την Μυρτάλη – της βρίσκει νέα δουλειά

Η Μυρτάλη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο κόσμος της καταρρέει και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Είδε στο βλέμμα του Αλέξη την παράνοια και τρομοκρατήθηκε. Το κυριότερο; Δύσκολα θα την πιστέψουν…

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Πιάνουν στα πράσα Μανό και Μαρίνα! Ο δημόσιος διασυρμός

Μητέρα και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Μαργαρίτα θα προσπαθήσει να βάλει μία τάξη, προσπαθώντας να συνετίσει τον γιο της. Θα του προτείνει το ψυχιατρείο, ως μοναδική λύση.

  • Το μόνο που θέλει τώρα η Μαργαρίτα είναι να στηρίξει όσο μπορεί την αγαπημένη της Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Βλέπει πως το κορίτσι αυτό υπέφερε εξαιτίας του γιου της και θέλει να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί.

Για αρχή, την αγκαλιάζει σφιχτά και της αναφέρει πως ποτέ δε θα την ξανά πειράξει ο Αλέξης. Δε θα επιστρέψει να της κάνει ξανά κακό. Είναι πια ασφαλής και μπορεί να την εμπιστεύεται, γιατί θέλει το καλό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Παίρνει Τη Μεγάλη Απόφαση Και Γυρίζει Σπίτι

Έπειτα, η Μαργαρίτα θα φροντίσει να βρει μία καλή δουλειά στην νεαρή πρωταγωνίστρια, ώστε εκείνη να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Της μιλάει για τα χωράφια που εργαζόταν παλαιότερα, πριν δεχτεί την πρόταση των Βρεττάκων.

Η Μυρτάλη παίρνει μία ανάσα ανακούφισης, η οποία δε θα κρατήσει για πολύ. Επιστρέφοντας θα αντικρίσει τον Στέφανο με άλλη γυναίκα και ο κόσμος της θα διαλυθεί ξανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση