Η Γη Της Ελιάς : Ο Μάνος Απειλεί Με Απόλυση Τον Δημήτρη

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Μάνος Απειλεί Με Απόλυση Τον ΔημήτρηΗ Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Μάνος Απειλεί Με Απόλυση Τον Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς : Τα τελευταία γεγονότα με την Άννα και την Αθηνά, δεν έχουν αφήσει περιθώριο στον Δημήτρη να λειτουργεί σωστά. Αγνοεί τη δουλειά, με τα λάθη να είναι απανωτά στο ελαιοτριβείο. Ο Μάνος θα διαπιστώσει σύντομα πως ο Δημήτρης έχει βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα την δουλειά και θα ξεσπάσει, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς : Ο Μάνος απειλεί με απόλυση τον Δημήτρη

Οι δύο πρωταγωνιστές θα βρεθούν απέναντι. Ο Δημήτρης έχει ισχυρή θέση στο ελαιοτριβείο και παίρνει αποφάσεις, ανάλογα με τις προσταγές και τις οδηγίες της Αθηνάς. Τη συγκεκριμένη στιγμή, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η κρυψώνα του Μπάμπη και της Κορίνας

Η Αθηνά βρίσκεται σε επιχειρηματικό πόλεμο με τον Ισίδωρο, ο οποίος της ζητάει να πουλήσει το μερίδιό της και να αποχωρήσει. Εκείνη -φυσικά- αρνείται και η διαμάχη για την περιουσία του Ιπποκράτη, ξεκινά.

Ο Μάνος και ο Δημήτρης θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, οι δυο δε τρέφουν συναισθήματα συμπάθειας, ούτε είναι κοντά ο ένας με τον άλλον.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να φέρεται ύποπτα, με το να λείπει πολλές ώρες από τη δουλειά και από το σπίτι. Την ευκαιρία σε αυτό βρίσκει ο Μάνος, ο οποίος τον προσεγγίζει, απειλώντας τον ανοιχτά!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα γίνονται θέαμα στην Αερόπολη – Άγριος καυγάς

Του αναφέρει πως αν δε συμμαζευτεί, θα βάλει τα δυνατά του για να τον πετάξει από το ελαιοτριβείο. Ο Δημήτρης, μπορεί να δείχνει ανήσυχος, μέσα του, όμως, γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως τους έχει όλους στο χέρι.

Η Αθηνά πηγαίνει ξανά στο Σούνιο, ικετεύοντας την μητέρα της για βοήθεια. Ο Δημήτρης έχει καταφέρει να την τρομάξει, με την Μαρία να αναλαμβάνει δράση. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση, με κάθε κόστος!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *