ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 26-27-28-29

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 26-27-28-29ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 26-27-28-29

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ :  επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 26-27-28-29. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA

Σασμός 26: Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ

Σασμός 18/10 Επεισόδιο 26
Επεισόδιο 26:
Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα.

Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει.

Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

Σασμός 27: Η εγκυμοσύνη αποκαλύπτεται και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Σασμός 19/10 Επεισόδιο 27
Επεισόδιο 27:
Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά;

Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Ο Φαρμάκης με την πρώτη ευκαιρία θα σε σκοτώσει»

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη.

Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη. Η εγκυμοσύνη της Στέλλας αποκαλύπτεται στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…

Σασμός 28: Ο Αστέρης πιεσμένος περισσότερο από ποτέ τα λέει όλα στην Αργυρώ!

Σασμός 20/10 Επεισόδιο 28
Επεισόδιο 28:
Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα , πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια…

Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ράινα: «Κάτσε φρόνιμα, μην σε βρούμε χτισμένο»

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

 

Σασμός 29: Ο Μανόλης σκέφτεται σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό

Σασμός 21/10 Επεισόδιο 29
Επεισόδιο 29:
Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση.
Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της.

Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση. Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

πηγή

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ : 22 ,23, 24, 25

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *