Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι Αδελφή Του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι ΑδελφήΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μεγάλη Στιγμή Έρχεται – Ο Μάνος Μαθαίνει Πως Η Αντιγόνη Είναι Αδελφή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία μεγάλη στιγμή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Όσο ο Ισίδωρος ερευνά το θέμα με την Αντιγόνη στην γη της ελιάς, τόσο ο Μάνος πλησιάζει στην αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η μεγάλη στιγμή έρχεται – Ο Μάνος μαθαίνει πως η Αντιγόνη είναι αδελφή του

Πατέρας και γιος είχαν μία έντονη συζήτηση στο παρελθόν, σχετικά με τις “παράνομες” δεσμεύσεις. Ο Ισίδωρος του είχε εξηγήσει πως κι εκείνος, όταν είχε χάσει τη γυναίκα του, είχε συνάψει μία έντονη σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος επεισόδια 2ου κύκλου: 6 , 7 , 8 , 9 , 10

Βέβαια, δε κατάφερε να την επισημοποιήσει ποτέ, λόγω της μεγάλης απώλειας που είχε -πρόσφατα- υποστεί. Η αγαπημένη του τότε τον εγκατέλειψε, παρόλο που ήταν έγκυος στο μωρό τους

  • Όλη αυτή η ιστορία μένει χαραγμένη στη μνήμη του Μάνου. Ο Ισίδωρος ξεκινάει τις διαδικασίες με το τεστ DNA, με την ψυχή του να τρέμει. Πράγματι, η Αντιγόνη μοιάζει πολύ στην γυναίκα που αγάπησε τότε.

Η Μαρίνα και η Αντιγόνη συνεχίζουν την παρέα, με τα νέα να διαδίδονται. Η Μαρίνα τρέχει στο πλευρό του αγαπημένου της και του περιγράφει όλα όσα γνωρίζει ως τώρα. Φυσικά, ο Μάνος αρνείται να δεχτεί πως η Αντιγόνη είναι αδελφή του, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια. Επεισόδια :16, 17, 18, 19, 20

Την κοιτάζει χαμένος. Δε μπορεί να πιστέψει αυτό το παράλογο σενάριο. Είναι εξοργισμένος και ταυτόχρονα τρέμει στην ιδέα πως όλα θα ανατραπούν ξανά, μέσα στην οικογένειά του. Ο μόνος που μπορεί να του το επιβεβαιώσει, είναι ο Ισίδωρος.

Μία σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, έρχεται στα επόμενα επεισόδια για να μας καθηλώσει. Πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος, μπροστά στην φρικτή αλήθεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση