Η Γη Της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Πιέζει Την Αθηνά Να Πουλήσει Το Μερίδιό Της

Η Γη Της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Πιέζει Την Αθηνά Να Πουλήσει Το Μερίδιό ΤηςΗ Γη Της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Πιέζει Την Αθηνά Να Πουλήσει Το Μερίδιό Της

Η Γη της Ελιάς: Η μάχη συνεχίζεται στο ελαιοτριβείο! Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να πουλήσει το μερίδιό της στην γη της ελιάς και να παραιτηθεί. Φυσικά, η Αθηνά δεν πρόκειται να τα παρατήσει όλα τόσο εύκολα, παρόλο που όλα στη ζωή της έχουν έρθει αλλιώς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να πουλήσει το μερίδιό της

Ο Δημήτρης συνεχίζει να φέρεται άσχημα. Την πιέζει και την απειλεί διαρκώς. Ο ίδιος έχει παρατήσει τη δουλειά του στο ελαιοτριβείο, με τις συγκρούσεις να είναι πολλές. Μέχρι και ο Μάνος φτάνει στα όριά του, ζητώντας του να σταθεί αντάξιος απέναντι στις υποχρεώσεις του!

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι – Αυτός το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει!

Η Αθηνά, παρατηρώντας πως ο Δημήτρης αδιαφορεί πλέον για τη δουλειά, ξεκινάει τις πιέσεις. Ο Δημήτρης δε λυγίζει. Αντιθέτως, δείχνει για ακόμη μια φορά το αλαζονικό του πρόσωπο, προκαλώντας εντάσεις.

Παρόλο που το ελαιοτριβείο το έχουν μισό – μισό, οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει σε καμία επαγγελματική πρόταση. Η Αθηνά συνεχίζει να λειτουργεί υποχθόνια και παράτολμα, κλείνοντας μόνη της συμφωνίες. Ο Ισίδωρος κοιτάζει να κρατά όσο μπορεί τα προσχήματα, αλλά και τον έλεγχο της επιχείρησης του Ιπποκράτη, μόνο που τα προσωπικά του προβλήματα δε του αφήνουν το περιθώριο να σκεφτεί λογικά.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο Ζάχος ρισκάρει τη ζωή του για την Ελένη

Η Αθηνά και ο Ισίδωρος θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι στην γη της ελιάς, με το ξέσπασμα να είναι τεράστιο. Ο Βρεττάκος της ζητάει να πουλήσει το μερίδιό της και να παραιτηθεί, καθώς δείχνει μεγάλη ανικανότητα στη διοίκηση του ελαιοτριβείου.

Η πρωταγωνίστρια, φυσικά, αντιδρά με τον χειρότερο τρόπο. Δε θα αφήσει τόσο απλά αυτή την τεράστια μάχη. Όλα συνεχίζουν σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς, μέχρι να εμφανιστεί ο Ιάκωβος. Τότε είναι που θα ανατραπούν όλα ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση