Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποιoς σώζει τον Χαραλάμπη από βέβαιο θάνατο;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17 Β ΚΥΚΛΟΣΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποιός σώζει τον Χαραλάμπη από βέβαιο θάνατο;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17 Β ΚΥΚΛΟΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποιoς σώζει τον Χαραλάμπη από βέβαιο θάνατο;

Ο Σάββας και η Βαλέρια πέφτουν στην παγίδα του Μένιου, αλλά η τύχη, κι ένας… παππούλης που έχει ξαμολυθεί στο δάσος με την καραμπίνα του, είναι με το μέρος τους!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποιoς σώζει τον Χαραλάμπη από βέβαιο θάνατο;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16
Επεισόδιο 16o: Ο Σάββας θα σώσει τον Χαραλάμπη από βέβαιο θάνατο και από κλεφτοαπόγονος θα γίνει… σωτήρας. Ποια μύγα τσίμπησε τον Ηλία και κερνά τους πελάτες, ενώ μέχρι πρότινος δεν έδινε του αγγέλου του νερό;

Ο Τζώρτζης βιντεοσκοπεί ένα αυτοσχέδιο κομμάτι του Θοδωρή που έχει… νεύρα και το άχτι του για την παπαδιά γίνεται viral. Κάτι πρέπει να πήγε πολύ στραβά με τον Αντρέα για να κάνει την Κική να γυρίσει άρον άρον στον Πλάτανο, αλλά η Χρύσα δεν καταφέρνει να της πάρει κουβέντα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Φίλιππος και Βασιλική

Η Τούλα βρίσκει κατά λάθος τον πραγματικό χάρτη του Βαλεντίνο και τον χρησιμοποιεί για να κρατήσει σημειώσεις. Ο Θοδωρής και η Κατερίνα υποψιάζονται πως η Αγγέλα έχει συνεργαστεί με τον Τζίμη για να αφήσουν τα ξαδέρφια ταπί και… καθόλου ψύχραιμα. Θα βοηθήσει ο Παναγής τον Θοδωρή να σώσει τη γιατρέσα της καρδιάς του, που έχει όλο και πιο παράτολμες ιδέες;

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΡΙΤΗ 12/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17
Επεισόδιο 17ο: Ο Τζώρτζης θυμώνει με τον Θοδωρή και την Κατερίνα που έχουν μυστικά και τους πιέζει να του αποκαλύψουν όλα όσα του κρύβουν από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι σήμερα!

Το σχέδιο της Καλλιόπης για να κερδίσει την εύνοια του παπά έχει μπει σε τροχιά και δείχνει να στέφεται με επιτυχία, καθώς σύσσωμοι οι Πλατανιώτες έχουν επιστρέψει στον δρόμο του Θεού φορώντας ανάλογη αμφίεση και εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους με «καθωσπρέπει» λέξεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα βάζει τέλος σε Αστέρη και Μαθιό;

 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΡΙΤΗ 12/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Άλικη ελπίζοντας να μη φάει καμιά… μπούφλα, την ώρα που η Φένια πόρτα-πόρτα κάνει γκάλοπ για το νυφικό της, αλλά ο γαμπρός δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται και πολύ.

Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν μάθει την αλήθεια για την απαγωγή της Κατερίνας και τι δουλειά έχει ο παπάς, απρόσκλητος και φορτσάτος, στο σπίτι του Βαγγέλα;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13-14-15 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5 Β ΚΥΚΛΟΣ

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *