Το αύριο μας ανήκει: Φόβοι πως ο Ορέστης είναι νεκρός!

Το αύριο μας ανήκει: Φόβοι πως ο Ορέστης είναι νεκρός!Το αύριο μας ανήκει: Φόβοι πως ο Ορέστης είναι νεκρός!

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ!

Μετά την παγίδα που έστησε ο Πασχάλης στον Ορέστη στο εργοστάσιο, ο δεύτερος έχει εξαφανιστεί. Η Σοφία ανησυχεί για το αν είναι καλά, έχοντας την Ελλη στο πλευρό της.

Ο Ορέστης ήθελε πάση θυσία να μπει στο εργοστάσιο της οικογένειας Ντάλα, προκειμένου να διαπιστώΟ σει μόνος του αν εκεί υπήρχαν εκρηκτικοί μηχανισμοί, γεγονός που θα τους ενοχοποιούσε για την επικείμενη έκρηξη. Τις προθέσεις του όμως έμαθε από νωρίς ο Πασχάλης, ο οποίος και του έστησε παγίδα περιμένοντάς τον μέσα στο εργοστάσιο. Τα πράγματα όμως δεν θα κυλήσουν όπως τα περίμενε, καθώς όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ορέστης, έπειτα από έναν διαπληκτισμό που θα έχει με τον γιο του Μένιου Ντάλα, θα εξαφανιστεί.

Για την ακρίβεια, κανείς δεν θα μπορεί να τον εντοπίσει σε σημείο που θα καλέσουν την αστυνομία. Λευτέρης και Στέλλα μετά από έρευνα συλλαμβάνουν τον Μάνο, καθώς ψάχνοντας για τον Ορέστη, βρήκαν στα χέρια του τα ματωμένα ρούχα και την ταυτότητά του. «Πού έχεις τον Ορέστη; Τι του έκανες; Καλό θα ήταν να μιλήσεις, μπας και σου δώσει κανένα ελαφρυντικό ο δικαστής», του τονίζει η Στέλλα, ενώ ο Λευτέρης προσπαθεί να καταλάβει αν ο άντρας απέναντί τους το εννοεί όταν λέει: «Τα βρήκα πεταμένα κάτω, κοντά στο εργοστάσιο, είδα τα αίματα και τα πήρα στα χέρια μου γιατί θεώρησα πως κάτι έχει συμβεί. θα καλούσα την αστυνομία, δεν είχα ιδέα Ποιανού είναι μέχρι που διάβασα την ταυτότητα και τότε με προλάβατε. Δεν είναι δυνατόν να με κατηγορείτε… Ακόμα θρηνώ το παιδί μου. Πιστεύετε αλήθεια πως θα μπορούσα να κάνω φόνο;».

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 43 , 44

Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΗ

Η Λιάνα θα μάθει για τη σύλληψη του άντρα της και αμέσως θα τρέξει στο ΓΙλευρό του, γνωρίζοντας όμως πως είναι αθώος. Στο μεταξύ η Σοφία δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως δεν έχει νέα από τον άντρα που κατάφερε μετά από τόσα χρόνια να αγγίξει την καρδιά της. Τον αναζητεί μόνη της παντού, συνεχίζει να τον καλεί στο κινητό αλλά η σιωπή του την ταράζει. Σε σημείο που αναγκάζεται να μιλήσει στα παιδιά της για να καταλάβουν και εκείνα τον λόγο που η μητέρα τους είναι θλιμμένη όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έξαλλος διώχνει την Αντιγόνη από το σπίτι.

Στο πλευρό της, εκτός από την Ελλη, θα είναι και ο Νικηφόρος, ο οποίος είχε δεχτεί τη σχέση τους. «Μην πανικοβάλλεσαι Σοφία. Θα είναι καλά ο Ορέστης. Πιστεύω απλά πως ψάχνοντας στοιχεία για τις επιθέσεις εναντίον της Ελλης, μπορεί να έμπλεξε κάπου και τώρα να κρύβεται. Σίγουρα θα εμφανιστεί σύντομα. Δεν είναι από τους άντρες που χάνουν τον έλεγχο της κατάστασης», θα της Πει δίνοντάς της κουράγιο, όμως εκείνη μέσα της πιστεύει Πως στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι Πολύ πιο δυνατό από αυτό που θεωρεί ο πρώην άντρα της,

 

ΦΟΒΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ

Οι μέρες περνούν και ο Ορέστης δεν εμφανίζεται. Η απογοήτευση είναι διάχυτη στο συγγενικό του περιβάλλον και όλοι μοιραία θα αρχίσουν να πιστεύουν πως το νήμα της ζωής του έχει κοπεί τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Ο Λευτέρης θα πει σε όλους να μη βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα καθώς οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν ακόμα κορυφωθεί και θα πρέπει να κάνουν εκ νέου κάποιες ερωτήσεις σε πρόσωπα-κλειδί. Ομως όλοι ξέρουν πλέον πως οι πιθανότητες να τον βρουν καλά, μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *