Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 12, 13, 14, Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 12, 13, 14, Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 12, 13, 14, Γ Κύκλος

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια στο γ κύκλο της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες 12: ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που οδηγεί στα άκρα…

Άγριες Μέλισσες 13/10 Επεισόδιο 12

Άγριες Μέλισσες 12: ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που οδηγεί στα άκρα…Επεισόδιο 12. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται στη παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, όταν κάνει τη εμφάνιση του ο Ντούνιας. Κι ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο να μην τον εγκαταλείψει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα…

Η Κορίνα θ’ ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη, που θα τη σοκάρει. Το ίδιο σοκαρισμένος θα βρεθεί και ο Κωνσταντής με μια αποκάλυψη της Ζωής.

Ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό. Ο Κυριάκος θα συναντηθεί με τον Σαραντόπουλο που θα καταλήξει σε μια αναμέτρηση.

Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη. Προς το παρόν κερδίζει τη συμπάθεια του Σέργιου που τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί όμως θα κάνει την εμφάνιση του και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης που θα βάλει σε κίνδυνο, το χαρούμενο κλίμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη καταριέται θεούς και δαίμονες

 

Άγριες Μέλισσες 13: Η Ζωή αποκαλύπτει ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες 13: Η Ζωή αποκαλύπτει ένα μεγάλο της μυστικό στον ΚωνσταντήΆγριες Μέλισσες 18/10 Επεισόδιο 13

Επεισόδιο 13. Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί.

Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά το Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης;

Η Ζωή αποκαλύπτει ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

 

Άγριες Μέλισσες 14: ο Δούκας αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις, ένα βήμα πριν την καταδίκηΆγριες Μέλισσες 14: ο Δούκας αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις, ένα βήμα πριν την καταδίκη

Επεισόδιο 14. Η Ελένη με σκοπό να προστατεύσει τον Λάμπρο ενημερώνει τον Πέτρο και τον Άγγελο για το γράμμα που της έστειλε και οργανώνουν μια ιδιότυπη ομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, πως η ασφάλεια δολοφόνησε τον αδερφό του Πέτρου αλλά και τους συντρόφους του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Δήμητρα καταρρέει: «Ψεύτη, πώς μπόρεσες;»

Ο Κυριάκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα επισκεφθεί τον Μπάμπη αλλά οι υπόλοιποι έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους για τη μεγαλοψυχία του Ακύλα, γεγονός που θα φέρει κι άλλες αναταράξεις.

Ο Λευτέρης ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να ενοχοποιήσει τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου. Στη Λέρο καταφθάνει ο Ταξίαρχος Σκαφάς για επιθεώρηση αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που έχει να κάνει με τον Κωνσταντή. Στη δίκη, ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις ενώ η σύλληψη ενός άντρα, θα τον φέρει ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 10, 11 Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 7, 8 ,9 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες- Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5 – Γ Κύκλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *