Η τελευταία ώρα: Επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Η τελευταία ώρα: Επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Η τελευταία ώρα, τα πρωτα 5 επεισόδια της σειράς του Open

Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και υπόσχεται πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ανατροπές και πολλή αγωνία.

Η τελευταία ώρα, καθημερινά στο Open 17:50, πρεμιέρα 4/10

Πρωταγωνιστούν: Ορέστης Τζιόβας, Γιωργής Τσαμπουράκης, Ηρώ Λούπη, Μαρία Μιχαήλ, Αθηνά Ροδίτου, Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου, Ελένη Σακκά, Παύλος Πιέρρος, Μαρίλια Χαριδήμου, Πέτρος Ζαμπάκας, Σοφία Καλλή, Ελισάβετ Γιαννακού, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δήμητρα Δημητριάδου, Πάνος Μακρής, Νιόβη Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Παρίσσης, Μέλανη Στέλιου, Νάγια Καρακώστα. Σενάριο: J.B. Papalexis-Αμάντα Σοφιανοπούλου – Αντρέας Ορφανίδης (συμμετείχε και η Δανάη Φίλιππα). Σκηνοθεσία: Στάμος Τσάμης.

 

Η τελευταία ώρα: Επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μια λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως και συμπαρασύρουν τους πάντες.

H ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από την αφήγηση της νεαρής Ελλης. Η Έλλη και η Κάτια, φοιτήτριες και ξαδέλφες κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στη Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδο τους στο πανεπιστήμιο. Εκεί άθελά τους προκαλούν ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και τον θάνατο μιας κοπέλας.

Με απαίτηση της Κάτιας που οδηγούσε, εγκαταλείπουν τα θύματα νομίζοντας πως είναι νεκρά. Ολα όσα θα ακολουθήσουν σε ένα καταιγιστικό ντόμινο αποκαλύψεων, θα κλονίσουν και θα αλλάξουν τις ζωές των κοριτσιών και των οικογενειών τους για πάντα!

 

Η τελευταία ώρα 4/10/21 Επεισόδιο 1

Επεισόδιο 1: H Έλλη και η Κάτια, δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό στην Νομική. Ο Ανδρέας, πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στην Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη, η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί. Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.

 

Η τελευταία ώρα 5/10/21 Επεισόδιο 2

Επεισόδιο 2. Το ατύχημα έχει σοκάρει την Έλλη, που δεν μπορεί να διαχειριστεί την λάθος απόφαση που πήραν. Είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα πράγματα, όμως κάθε της προσπάθεια συναντάει πολύ μεγάλη αντίσταση. Στην Κύπρο η Λουκία και ο Αντρέας έχουν καλέσει σε γεύμα την Μαρίνα και τον Νικόλα όταν ένα μήνυμα που στέλνει η Λουκία στην Έλλη δεν παραδίδεται και αρχίζει ανησυχεί. Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν το μυστικό τους, να διακόψουν τις διακοπές και να επιστρέψουν στην Ρόδο, όταν η Έλλη συνειδητοποιεί πως έχουν αφήσει πίσω τους κάτι που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

 

Η τελευταία ώρα 6/10/21 Επεισόδιο 3

Επεισόδιο 3. Ο Αλέξης πηγαίνει στον τόπο του δυστυχήματος για να βρει το μενταγιόν. Η Έλλη πιέζεται να αποκρύψει το δυστύχημα, καθώς η Κάτια και Αλέξης συνεχίζουν να την απειλούν. Η Άσπα σκέφτεται έναν τρόπο να ελέγξει την κατάσταση προτού ξεφύγει εντελώς. Ο Νικόλας παίρνει μια απόφαση για την ανάληψη του πάρκου. Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Ανδρέας πάνω σε έναν τσακωμό αποκαλύπτουν ένα μυστικό. Η Έλλη μαθαίνει για τον θάνατο της Κατερίνας και επαναπροσδιορίζει τις αποφάσεις της. Η Κάτια και ο Αλέξης καταστρώνουν το σχέδιο επιστροφής τους στην Κύπρο. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εντείνει τις προσπάθειές της για να βρει ποιοι ευθύνονται για το δυστύχημα, και φαίνεται να πλησιάζει σε μια σημαντική ανακάλυψη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης της αφιερώνει ερωτικό τραγούδι στο καφενείο

 

Η τελευταία ώρα 7/10/21 Επεισόδιο 4

Επεισόδιο 4. Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης συνεχίζει την έρευνα του για να μάθει περισσότερα για το μενταγιόν και τί μπορεί να συμβολίζει στην υπόθεση. Τα παιδιά επιστρέφουν από την Ρόδο και η ατμόσφαιρα είναι φανερά τεταμένη. Η Λουκία και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται πως κάτι έχει συμβεί, όμως η Κάτια και η Έλλη μένουν πιστές στην ιστορία τους. Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας. Η Έλλη βασανίζεται φανερά με την ανάμνηση από το ατύχημα, και η αστάθειά της προκαλεί άγχος στην Κάτια και τον Αλέξη. Στο νοσοκομείο η Σίλια παίρνει ένα ρίσκο για να αποσπάσει πληροφορίες από την Ζωή.

Η τελευταία ώρα 8/10/21 Επεισόδιο 5

Επεισόδιο 5. Η Έλλη γυρίζει στο σπίτι και στο αγαπημένο της πιάνο, όμως τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει. Ο Μάρκος σε κωματώδη κατάσταση έχει μια ονειρική επικοινωνία με την Κατερίνα. Η Ζωή βομβαρδίζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες για το ατύχημα. Η Λουκία βλέπει τα κορίτσια απόμακρα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Ανδρέας περνάει από συνέντευξη τον Δαμιανό ενώ ο Νικόλας τους διακόπτει με άγριες διαθέσεις, μετά την κίνηση του Ανδρέα στην Μαρίνα. Την στιγμή που η κατάσταση του Μάρκου φαίνεται ελπιδοφόρα, η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό και καταρρέει.

Η τελευταία ώρα 11/10/21 Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 06. Στο οικογενειακό τραπέζι η Κάτια ρίχνει το φταίξιμο της επιστροφής τους στην Έλλη, λέγοντας ένα μεγάλο ψέμα. Η Έλλη είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να αντικρούσει την Κάτια, όμως μαθαίνει κάτι που ανατρέπει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα. Ο Μάρκος αρχίζει να συνέρχεται. Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης μαζεύει πληροφορίες για τη Σίλια, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει η Κατερίνα ερευνούσε κάτι πολύ σημαντικό το θάνατό της. Παράλληλα η Λουκία βρίσκει τις κρυμμένες ιστοσελίδες στο λάπτοπ της Έλλης.

Η τελευταία ώρα 12/10/21 Επεισόδιο 7

Επεισόδιο 07. Η Λουκία βλέπει κρυφά στον υπολογιστή της Έλλης κάποια άρθρα που την βάζουν σε υποψίες, και ψάχνει στοιχεία για να τις επιβεβαιώσει. Η Σίλια έρχεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη και τον απειλεί με την ελπίδα να αποσπάσει πληροφορίες. Η Ζωή γυρίζει από την κηδεία της Κατερίνας και μαθαίνει από τον γιατρό ότι ο Μάρκος έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα στην υγεία του που καθιστά για ένα διάστημα την παραμονή του στο νοσοκομείο απαραίτητη. Ο Νικόλας αναλαμβάνει την εργολαβία σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο με δόλιους τρόπους. Η Έλλη πνίγεται από τις τύψεις, και προσπαθώντας να βρει διέξοδο παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της που αφήνει τους γονείς της σοκαρισμένους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα πεθάνει τελικά ο Ιάκωβος;

 

Η τελευταία ώρα 13/10/21 Επεισόδιο 8

Επεισόδιο 08. Η Έλλη παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον Στέφανο στο Ντουμπάι, και το ανακοινώνει στους γονείς της, προς μεγάλη χαρά της Κάτιας. Η Λουκία και ο Ανδρέας αρνούνται να το δεχτούν, και κάνουν πολλές παρεμβατικές κινήσεις πίσω από την πλάτη της για να την κρατήσουν στην Κύπρο. Πίσω στην Ρόδο ο αστυνόμος Τσαγκαράκης ανακαλύπτει στοιχεία που δείχνουν να ανησυχούν την Άσπα, η οποία με την σειρά της διατάζει την Σίλια να σπεύσει την έρευνά της και να φέρει γρήγορα αποτελέσματα. Σε μια απόπειρα να φτάσει στην αλήθεια, η Σίλια τρυπώνει στο δωμάτιο του Μάρκου για ένα ασυνήθιστο τετ-α-τετ…

Η τελευταία ώρα 14/10/21 Επεισόδιο 9

Επεισόδιο 09. Όσο ο Μάρκος προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της Κατερίνας, η Ζωή μαθαίνει τυχαία κάτι πολύ σημαντικό για το μενταγιόν. Την ίδια στιγμή, η Άσπα “υποδέχεται” μια καινούργια προσφυγοπούλα. Η Λουκία ζητά μια χάρη από τον Στέφανο. Στο μεταξύ, η συνάντηση της Κάτιας με τη Σοφία κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πρώτη. Παράλληλα, γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μάρκου και της Κατερίνας. Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης βρίσκει τη Σίλια, αλλά η συνάντησή τους δεν θα είναι αυτό που περιμένει. Η Έλλη βλέπει μια πλευρά της μητέρας της που δεν περίμενε ποτέ…

Η τελευταία ώρα 15/10/21 Επεισόδιο 10

Επεισόδιο 10. Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη πως γνωρίζει τα πάντα – και της δηλώνει πως θα την στηρίξει σε ό,τι και αν χρειαστεί. Η Σίλια δεν διστάζει να συνεχίσει τα εγκλήματά της στο νησί, αν και αισθάνεται πως σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα να το εγκαταλείψει. Η Μαρίνα ακυρώνει το δείπνο με τον Νικόλα, πηγαίνει στην εταιρεία να βρει τον Ανδρέα και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Κάτια φεύγει από το τραπέζι στο σπίτι του Αλέξη θυμωμένη από τα λόγια της Σοφίας. Η Έλλη λέει στην Κική την αλήθεια για την μητέρα της, και δεδομένου των συνθηκών αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Στον δρόμο για την σχολή βρίσκεται μπροστά σε ένα πρόσωπο που δεν περίμενε να δει…
Η τελευταία ώρα επόμενα επεισόδια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *