Το αύριο μας ανήκει: Έλλη και Σοφία μαλλιοτραβιούνται για τον Ορέστη

Το αύριο μας ανήκει: Έλλη και Σοφία μαλλιοτραβιούνται για τον ΟρέστηΤο αύριο μας ανήκει: Έλλη και Σοφία μαλλιοτραβιούνται για τον Ορέστη

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή όπου η Ελλη, τελευταία και καταϊδρωμένη, θα μάθει για τη σχέση του άντρα της με την αδελφή της, Σοφία! Φυσικά και θα ζητήσει εξηγήσεις… Το επόμενα επεισόδια θα είναι ανατρεπτικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού Tv24…

H Ελλη μαθαίνει πως η αδελφή της έχει σχέση με τον Ορέστη

Τι και αν η Ελλη και ο Ορέστης έχουν αποφασίσει από καιρό πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί; Εκείνη, όταν μαθαίνει πως η αδελφή της έχει σχέση μαζί του, γίνεται έξαλλη και για πρώτη φορά οι δυο τους θα έρθουν σε ρήξη. Οπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, μπορεί να έκαναν 17 χρόνια για να μιλήσουν Σοφία και Ελλη, όμως δεν θα διστάσουν να απομακρυνθούν ξανά φέρνοντας τη μητέρα τους, Αλεξάνδρα, σε άσχημη θέση, που θέλει οι δύο κόρες της να έχουν άριστες σχέσεις.

«Πώς μπόρεσε να μου κρύψεις κάτι τόσο σημαντικό, Σοφία; Ή μήπως πίστεψες πως δεν θα το μάθαινα ποτέ;», της λέει πριν ακόμα μπει μέσα στο σπίτι της αδελφής της.

Η Σοφία μοιάζει να τα έχει χαμένα. «Τι συνέβη, Ελλη; Τι έπαθες; Θέλω να μου εξηγήσεις. Μόνο σε παρακαλώ, σταμάτα να φωνάζεις. Τι σου κρατούσα μυστικό και δεν θα μά θαινες ποτέ;».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τίτλοι τέλους για ερωτευμένο ζευγάρι

Η Ελλη θα μπει μέσα στο σπίτι και θα τη ρωτήσει χωρίς περιστροφές… «Τα έχεις με τον άντρα μου; Πότε τα έφτιαξες με τον Ορέστη, Σοφία; Οταν ήμουν στο νοσοκομείο και θρηνούσα για τον χαμό του δεύτερου παιδιού μου μήπως;».

Το χάσμα μεταξύ των δύο αδελφών

Η Σοφία προσπαθεί με κάθε τρόπο να την Πρεμήσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Η αδελφή της βιώνει μπροστά στα μάτια της ακόμα ένα σοκ που της αλλάζει τη ζωή, «Δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Ολοι μου οι μύθοι καταρρέουν σιγάσιγά. Ο άντρας μου είναι με την αδελφή μου», μονολογεί με κλάματα στα μάτια, ενώ προσπαθεί να καταλάβει πότε «φούντωσε» αυτή τη σχέση.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλές ημέρες από τη στιγμή που ο Ορέστης έκανε τα πάντα για να αναθερμανθεί η σχέση τους για να τη βοηθήσει να θυμηθεί το παρελθόν της. «Ελλη, δεν ήθελα να σου κρατήσω τίποτα κρυφό. Απλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν έχω προλάβει να σου μιλήσω. Με τον Ορέστη ήρθα κοντά από τη στιγμή που οι δυο σας αποφασίσατε πως δεν μπορείτε να είστε μαζί. Επειτα συνέβη η επίθεσή σου, μπήκες στο νοσοκομείο και δεν βρήκα το κουράγιο να σου μιλήσω ενώ είχες μόλις χάσει ένα παιδί», της λέει αλλά η Ελλη συνεχίζει να την κατηγορεί λέγοντάς της πως θα μπορούσε να βρει μια ευκαιρία να της μιλήσει καθώς πρόκειται για τον άντρα με τον οποίο πέρασαν μαζί 17 χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ένα Ξαφνικό Ατύχημα Τινάζει Τα Σχέδια Όλων Στον Αέρα

Μη μπορώντας να αντέξει άλλες δικαιολογίες θα σηκωθεί να φύγει αλλά η Σοφία θα προσπαθήσει να την εμποδίσει. «Μην το κάνεις! Μη φύγεις έτσι, Ελλη…», θα της φωνάξει η Σοφία προσπαθώντας την ίδια στιγμή να της κλείσει την πόρτα της εξόδου, όμως η αδελφή της θα τη σπρώξει μακριά και θα απομακρυνθεί από το σπίτι της. Οι δυο τους θα αργήσουν πολύ να έρθουν ξανά σε επαφή…

Η ΣΟΦΙΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

«Η Ελλη τα ξέρει όλα. Για εμάς εννοώ… Δεν ξέρω από ποιον αλλά το έμαθε πως έχουμε σχέση», του λέει και από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν ακούγεται τίποτα.

Ο Ορέστης προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα τη διαχειριστεί αφού είναι σίγουρο ότι η Ελλη σύντομα θα βρεθεί και στη δική του πόρτα, ζητώντας εξηγήσεις για τη σχέση του με τη Σοφία. «θα ηρεμήσει, μην ανησυχείς», θα της πει τελικά, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του. Το σίγουρο είναι πως κανείς από τους δύο δεν σκέφτεται να χαλάσει την ειλικρινή σχέση που έχουν αναπτύξει για χατίρι της Ελλης…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *