Σασμός Spoiler: Στα Πράσα Πιάνει Μαθιό Και Βασιλική Ο Μανώλης

Σασμός Spoiler: Στα Πράσα Πιάνει Μαθιό Και Βασιλική Ο ΜανώληςΣασμός Spoiler: Στα Πράσα Πιάνει Μαθιό Και Βασιλική Ο Μανώλης

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική ζουν τον μεγάλο έρωτά τους, στη σειρά Σασμός, χωρίς να γνωρίζουν πως ο Μανώλης βρίσκεται πίσω τους και τους παρακολουθεί! Η αλήθεια έρχεται σταδιακά στο φως και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους πρωταγωνιστές.

Σασμός spoiler: Στα πράσα πιάνει Μαθιό και Βασιλική ο Μανώλης

Ο Μανώλης ταλαιπωρείται κάθε βράδυ, βλέποντας εφιάλτες. Μέσα του υποφέρει, γνωρίζοντας τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή. Μένει σιωπηλός, με τον εκφοβισμό του Μαθιού να κυριεύει ψυχή και νου…

Ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο μικρός κάτι γνωρίζει. Τον προσεγγίζει ήρεμα, ρωτώντας τον ξανά. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα τον αποκαλεί “δειλό” μέσα στο σπίτι και τον πιέζει με τον δικό της τρόπο να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης διατάζει τον Λευτέρη να σκοτώσει τον Αντώνη

Μην αντέχοντας άλλο τους εφιάλτες, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Θέλει να αποκαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, θέλει να κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή, για να προστατέψει τον φίλο του, τον Νικηφόρο.

Λίγο πριν πάει να καταδώσει, έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Ο Μαθιός και η Βασιλική ανταλλάζουν καυτά φιλιά στη σειρά Σασμός και ο Μανώλης τους βλέπει από μακριά!

Ο νεαρός πρωταγωνιστής φρικάρει. Σύμφωνα με το TiVi, στέκεται παγωμένος και τους κοιτάζει. Δε μπορεί να μιλήσει. Δε μπορεί να αποκαλύψει τον πραγματικό ένοχο. Όλα έρχονται στο φως.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Οι μέρες περνούν και ο Μανώλης με τον Νικηφόρο έχουν μπει στην τελική ευθεία για την μετακόμισή τους στο Ηράκλειο. Οι εφιάλτες επιστρέφουν, με την αλήθεια να τρώει τα σωθικά του Μανωλιού.

Μήπως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή με συνεργό του την Βασιλική; Μήπως ο θάνατός του ήταν μονόδρομος για να αναβιώσει ο έρωτάς τους; Τα ερωτηματικά τον κυριεύουν… Ο Μανώλης δεν είναι ο ίδιος πια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *