Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24, 25

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24, 25Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24, 25

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το αύριο μας ανήκει του ΜΕΓΚΑ …

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

 

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 21

H Έλλη αναρρώνει στο νοσοκομείο, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική εξέλιξη της υγείας της. Η Σοφία και η Αλεξάνδρα βρίσκονται στο πλευρό της. Την ίδια ώρα η Φανή παραμένει υπό κράτηση και ανακρίνεται από την αστυνομία ως ύποπτη για τη συμμετοχή της στην έκρηξη. Η Ματίνα, μετά από πιέσεις, αποφασίζει να παραδώσει το φωτογραφικό υλικό που έχει στα χέρια της. Ο Λάζαρος παρακολουθεί την Χριστίνα και ο Λευτέρης αναζητά τον δράστη που προκάλεσε το ατύχημα της Έλλης.

 

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 22

Η ‘Έλλη χάνει το παιδί και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της. Ο Μάνος και η Λιάνα είναι κι αυτοί απαρηγόρητοι. Ο Μένιος επισκέπτεται την Φανή και την παρακαλάει να τους αποκαλύψει που βρισκόταν την βραδιά της έκρηξης. Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι κρύβει η Φανή και ποιον προστατεύει, ο Ορέστης θα κάνει μια τυχαία ανακάλυψη μέσα απ’ το φωτογραφικό υλικό που του παρέδωσε η Ματίνα. Μια απροσεξία θα σταθεί η αιτία να ανακαλύψει η Έλλη τη σχέση της Σοφίας με τον Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Έρχεται ο πρώην της νεκρής Στέλλας – Τι ζητάει;

 

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 23

Ο Λευτέρης προτείνει στην Κατερίνα να επισκεφθούν έναν ειδικό και να ζητήσουν βοήθεια, για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Ο Κωστής αρνείται να δεχτεί πως η μητέρα του βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση και κατηγορεί τον Πασχάλη πως δεν προσπαθούν αρκετά για την αποφυλάκισή της. Η ‘Έλλη πηγαίνει στην Σοφία και της ζητά εξηγήσεις για την σχέση της με τον Ορέστη.

Η Σοφία θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και θα προσπαθήσει να εξηγήσει στην αδελφή της τι νιώθει για τον Ορέστη. Ο Πασχάλης επισκέπτεται την Φανή και της ζητά να καταθέσει την αλήθεια, όποια κι αν είναι.

 

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 24

Η Κορίνα δέχεται τα πυρά του Κωστή, αφού ο νεαρός ανακαλύπτει πως εκείνη στάθηκε η αιτία να προφυλακιστεί η μητέρα του. Ο Μένιος μάταια θα προσπαθήσει να τον παρηγορήσει, καθώς εκείνος ήδη σκέφτεται να το σκάσει απ’ το σπίτι. O Ορέστης ψάχνει τρόπο να μπει στο εργοστάσιο του δημάρχου, πιστεύοντας ότι από εκεί προμηθεύτηκαν τα υλικά για την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Ο Νικηφόρος επισκέπτεται την Φανή στη φυλακή και την προτρέπει να μιλήσει ανοιχτά για την βραδιά της έκρηξης. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν;

 

Το Αύριο Μας Ανήκει – Επεισόδιο 25

Ο Νικηφόρος προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Φανής, εκείνη όμως του το απαγορεύει γιατί πιστεύει πως το μυστικό τους θα αναστατώσει τις ζωές όλων. Η Χριστίνα και η Τατιάνα επισκέπτονται τον Μιχάλη στο νοσοκομείο, ο ίδιος όμως ανυπομονεί και θέλει να επιστρέψει στη δουλειά του. Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, η Σοφία και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να μιλήσουν στα παιδιά για την σχέση της μητέρας τους.

Ο Πασχάλης στήνει παγίδα στον Ορέστη και τον πιάνει στα πράσα την ώρα που μπαίνει κρυφά στο εργοστάσιό τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *