Οικονόμου: Οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας δικαιούνται να έχουν προνόμια

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Οικονόμου: Οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας δικαιούνται να έχουν προνόμιαΟικονόμου: Οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας δικαιούνται να έχουν προνόμια

«Οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας δικαιούνται να έχουν προνόμια για την συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις σχετικές με τις νέες ελευθερίες που θα έχουν οι εμβολιασμένοι, αύριο, Τετάρτη.

Σχετικά με την πανδημία και τις ανακοινώσεις σχετικά με το πλαίσιο για τους εμβολιασμένους έναντι του κορωνοϊού, είπε πως ο σχεδιασμός προσαρμόζεται ανάλογα στις συνθήκες και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένο ένα σχέδιο που έχει εφαρμοστεί έως σήμερα και έχει οδηγήσει 2 στους 3 πολίτες να είναι θωρακισμένοι απέναντι στην πανδημία.

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία

Σε ό,τι αφορά την πλήρη κατάργηση των lockdown ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε:

«Αύριο ο κ. Πλεύρης θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας δικαιούνται να έχουν προνόμια για την συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια».

Φέτος δεν είναι όπως πέρυσι και έχουμε πολλούς εμβολιασμένους, είπε ο κ. Οικονόμου απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις παρελάσεις. Ο κόσμος δικαιούται και αξίζει μια κανονικότητα.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά στο Μάτι: "Βλέπω εφιάλτες ότι χάνω τα παιδιά μου και ξυπνάω με κόμπο στο λαιμό"

πηγή

Αφήστε μια απάντηση