Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Προσέγγιση Της Ελένης Μέσω Του Μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Προσέγγιση Της Ελένης Μέσω Του Μικρού ΣέργιουΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η Προσέγγιση Της Ελένης Μέσω Του Μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ζάχος θα κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να γίνει αγαπητός στο Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες. Θα προσπαθήσει να χτίσει κύκλο, ξεκινώντας την παρέα με τους παλιούς του γνώριμους, χωρίς αποτέλεσμα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η προσέγγιση της Ελένης μέσω του μικρού Σέργιου

Όλοι τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό, αλλά και με απόσταση. Κανείς δε μπορεί να τον εμπιστευτεί εύκολα, πόσο μάλλον η Ελένη Σταμίρη. Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να την πλησιάσει, η Λενιώ βάζει τοίχο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Έγγυος η Ιουλία, αλλά από ποιόν;

Ο Ζάχος θέλει με κάθε τρόπο να μπει ξανά στη ζωή της αγαπημένης του. Της εξηγεί καθημερινά πως δεν είναι το τέρας που βλέπει η ίδια τόσο καιρό. Φυσικά, η Ελένη δεν κάνει πίσω και δεν πείθεται εύκολα.

Για να καταφέρει ο Ζάχος να “εισβάλλει” στη ζωή της, πλησιάζει τον μικρό Σέργιο. Ο μικρός, νιώθει προστασία κοντά του, ύστερα από την απουσία του Λάμπρου από το σπίτι. Οι δυο τους δένονται πολύ, με τον Ζάχο να του γίνεται απαραίτητος.

Αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη φιλία. Ο Ζάχος, μάλιστα, δείχνει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο στον μικρό, ο οποίο θα διχάσει αρκετά τους πρωταγωνιστές στο Διαφάνι, αλλά και τους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποιoς σώζει τον Χαραλάμπη από βέβαιο θάνατο;

Ο μικρός Σέργιος, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, θα τον καλέσει στην ονομαστική του εορτή. Μία μικρή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι, με τον Ζάχο να είναι ένας ανεπιθύμητος καλεσμένος.

Αυτό που δεν περιμένει κανείς είναι πως θα εμφανιστεί κι άλλος καλεσμένος, από το πουθενά και θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Ποιος είναι στα αλήθεια ο Ζάχος Λυκογιάννης;

Αφήστε μια απάντηση