Σασμός Spoiler – Δημήτρης Μαμιός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις, Θα γίνει χαμός»

Σασμός Spoiler – Δημήτρης Μαμιός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις, Θα γίνει χαμός»Σασμός Spoiler – Δημήτρης Μαμιός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις, Θα γίνει χαμός»

«Ο Μύρωνας είναι ένας αθώος αστυνομικός», υποστηρίζει ο Δημήτρης Μαμιός, ο οποίος υποδύεται τον Μύρωνα στη σειρά του Alpha, «Σασμό».

Πρόκειται για «έναν αστυνομικό ο οποίος έρχεται από την Αθήνα σε έναν νέο κόσμο, την Κρήτη, όπου δεν γνωρίζει τα φερσίματα των ανθρώπων», λέει ο ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παντρεύεται – Καλεσμένη όλη η Μάνη

Αναφερόμενος στο ρόλο του υπογραμμίζει ότι ο Μύρωνας «μόλις έχει τελειώσει τη σχολή του και γνωρίζει την πραγματικότητα και τον τρόπο της δουλειάς».

Σασμός Spoiler – Δημήτρης Μαμιός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις, Θα γίνει χαμός»Δηλαδή…. «πώς είναι η δουλειά, τι σου λένε, τι πιστεύεις… Μέσα από την τριβή των καταστάσεων θα υπάρξει η λογική μετάβαση του ρόλου. Εάν έμενε ο ίδιος, δεν θα είχε ενδιαφέρον».
Τέλος, δίνοντας ένα spoiler για τη σειρά τονίζει ότι από δω και στο εξής «θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει….χαμός!»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον Άγγελο

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *