Σασμός: Μετά τον πυροβολισμό ο Νικηφόρος λέει τα τα πάντα για τον Μαθιό στον Αστέρη

 

Σασμός: Μετά τον πυροβολισμό ο Νικηφόρος λέει τα τα πάντα για τον Μαθιό στον Αστέρη

Το όπλο έχει μόλις εκπυρσοκροτήσει.Σασμός: Μετά τον πυροβολισμό ο Νικηφόρος λέει τα τα πάντα για τον Μαθιό στον Αστέρη

Στο δάσος επικρατεί ησυχία. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί και τρέπεται σε φυγή. Παρακάτω στο δρόμο η Βασιλική, βρίσκεται τραυματισμένη μετά το τρακάρισμα που είχε και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια στιγμή στην εκκλησία ο Αστέρης με την Αργυρώ ανταλλάζουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον του παπά Μιχάλη και της Μαρίνας. Ο γάμος τους όμως ξεκινά τη λάθος στιγμή και τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα ανατρέψουν για ακόμα μία φορά τα πάντα και θα φέρουν τις δύο οικογένειες ξανά αντιμέτωπες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διαλύει την σχέση του Κίμωνα

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Νικηφόρος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το μεγάλο μυστικό που έσκασε σαν βόμβα μες στα χέρια του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του κι όλο αυτό το διάστημα τον κοιτούσε με στα μάτια σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Τον έβλεπε να πονάει και να σπαράζει και δεν ήταν άντρας σωστός ώστε να του πει την αλήθεια, αφήνοντας να γίνουν τόσοι άδικοι σκοτωμοί εξαιτίας του. Θέλει να μάθει για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε.

Ο Νικηφόρος του στάθηκε σαν αληθινός γιος, τον στήριξε, του έδωσε το χέρι της μάνας του, τον δέχτηκες την οικογένεια, τον έβαλε στο σπίτι του και εκείνος τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Του αξίζει ό,τι πάθει από δω και μπρος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία είναι δίπλα στον Ορέστη και την Δήμητρα

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κάνει τον Μαθιό να πληρώσει. Δεν ξέρει αν θα πάει ακόμα στην αστυνομία. Θα φροντίσει όμως να μάθουν όλοι ποιος σκότωσε τον Στεφανή και ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Αστέρης.

Πρέπει ο ξάδερφος του να γνωρίζει ποιον έχει πρότυπο. Ποιον έχει δίπλα του σαν στήριγμα του. Ο Νικηφόρος όμως είναι θολωμένος και δεν μπορεί να σκεφτεί τις συνέπειες που θα έχει η πράξη του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *