Άγριες Μέλισσες: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο!video)

Άγριες Μέλισσες: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο!Άγριες Μέλισσες: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο!

Οι “Άγριες Μέλισσες” η σειρά που έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία χρόνια την καρδιά του κόσμου, συνεχίζει την επιτυχία της για τρίτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τρίτος κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή.

Οι εξελίξεις πολλές που καθηλώνουν καθημερινά τους τηλεθεατές, γι΄αυτό το FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικό απόσπασμα από το αυριανό επεισόδιο, ώστε να το δείτε πρώτοι!

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα βλέπουμε τον Νικηφόρο με τον Κωνσταντή να συνομιλούν για την απόφαση τους να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός, λίγο μετά τον γάμο;

Άγριες Μέλισσες – Περίληψη 5ου Επεισοδίου

Η Ελένη, με τη βοήθεια όλων, ψάχνει τον Λάμπρο, που αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη. Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, κατηγορεί τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, όμως, θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς, το προηγούμενο βράδυ, και ζητά απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους. Ο Μελέτης ζητά απ’ τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση, όμως, από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *