Σασμός – Η Καλλιόπη απειλεί την Βασιλική: «Μείνε μακριά του»

Σασμός – Η Καλλιόπη απειλεί την Βασιλική: «Μείνε μακριά του»Σασμός – Η Καλλιόπη απειλεί την Βασιλική: «Μείνε μακριά του»

Η Καλλιόπη αρχίζει να βλέπει με κακό μάτι τις συναντήσεις που έχει ο Μαθιός με την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Φοβάται για τα άσχημα σχόλια του χωριού, αλλά και για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση αυτή μεταξύ τους.

Η ίδια παρατηρεί πως ο γιος της έχει αλλάξει αρκετά. Δεν είναι αυτός που ήταν κάποτε. Δένεται με την Βασιλική, με αποτέλεσμα το δικό του σπίτι να μη τον βλέπει πια. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το Ζευγάρι Που Θα Δει Αίσιο Τέλος

Πλησιάζει την Βασιλική και ο έντονος διάλογος ξεκινάει. Την απειλεί να μείνει μακριά από τον γιο της, κρατώντας τα προσχήματα. Η Βασιλική την ακούει και της υπόσχεται να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού σπίτι της…

Σασμός – Η Καλλιόπη απειλεί την Βασιλική: «Μείνε μακριά του»Έξαλλος ο Μαθιός

Ο Μαθιός μαθαίνει πως η μητέρα του έβαλε λόγια στη Βασιλική και εξοργίζεται. Ένας έντονος καυγάς ξεσπάει, με τον Μαθιό να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Τονίζει στην Καλλιόπη πως εάν δεν αφήσει ήσυχη την Βασιλική, θα ξεσπάσει μεγαλύτερο κακό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Στην φυλακή ο Ιάσονας για απόπειρα δολοφονίας

Έτσι, η Καλλιόπη επισκέπτεται ξανά την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Στόχος της είναι να πάρει πίσω όσα είπε, παρόλο που μέσα της δεν υποχωρεί. Μετανιωμένη, κάνει μία νέα κουβέντα με την Βασιλική.

Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένει. Η Βασιλική είναι σκληρή κι απόμακρη. Θέλει να απομακρύνει τον Μαθιό από τη ζωή της και το καταφέρνει. Ο Μαθιός θλίβεται, όμως δεν κάνει πίσω.

Ο έρωτας των δύο πρωταγωνιστών φουντώνει. Ένα τροχαίο θα σταθεί η αφορμή για να διαλυθούν όλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *