Η Γη της Ελιάς: Η Άννα κατηγορεί για κακοποίηση τον Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα κατηγορεί για κακοποίηση τον ΔημήτρηΗ Γη της Ελιάς: Η Άννα κατηγορεί για κακοποίηση τον Δημήτρη

Η Άννα είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, με τις απειλές της να ξεκινούν, στην γη της ελιάς. Παρόλο που η Βασιλική προσπαθεί να την συνετίσει, να την κάνει να λογικευτεί, εκείνη δεν καταλαβαίνει. Έχει εμμονή με τον Δημήτρη και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.

Έτσι, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας γίνεται πιο σκληρή. Θέλει να βάλει στη θέση τους κάποια πράγματα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Μία επίσκεψη στο σπίτι της Αθηνάς θα φέρει τα πάνω κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άλλος Ένας Βρίσκεται Στο Χώμα Νεκρός Από Την Χάιδω

Η Άννα θα της αποκαλύψει πως είναι έγκυος, πως έχει στα σπλάχνα της το παιδί του Δημήτρη. Φυσικά, η Αθηνά θα πανικοβληθεί και ο πανικός θα ξεσπάσει. Μόνο που η νεαρή πρωταγωνίστρια δε θα μείνει μόνο σε αυτό.

Κατηγορίες για κακοποίηση

Η Άννα θα ξεκινήσει τις απειλές στην γη της ελιάς, κατηγορώντας τον Δημήτρη για κακοποίηση. Συγκεκριμένα, θα αναφέρει στην Αθηνά πως ο Δημήτρης την χτύπησε και σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Διαβάστε Επίσης  Στην δίνη των εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Η Αθηνά βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Όλα όσα έχτιζε τόσα χρόνια, θα διαλυθούν μέσα σε μια στιγμή, εξαιτίας της απερισκεψίας του Δημήτρη. Τα νέα, φυσικά, φτάνουν και σε εκείνον, ο οποίος ταράζεται.

Πιάνει την Άννα και της ζητάει να σταματήσει. Βέβαια, εκείνη δεν υποχωρεί τόσο εύκολα… Έτσι, ο Δημήτρης της υπόσχεται πως θα της δώσει ένα τεράστιο ποσό, με σκοπό να ξεφορτωθεί την ίδια και το παιδί.

Η Άννα δείχνει σκεπτική. Θα το δεχτεί ή μέσα της μιλάει η εκδίκηση;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *