Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη είναι κόρη του ΙσίδωρουΗ Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου

Ο Ισίδωρος αισθάνεται περίεργα με την Αντιγόνη να βρίσκεται στη Μάνη και -συγκεκριμένα- στην γη της ελιάς. Γνωρίζει πως η κοπέλα αυτή αναζητά τον βιολογικό της πατέρα και θορυβείται. Το παρελθόν του χτυπάει την πόρτα, με ένα ένοχο μυστικό που θα συγκλονίσει την Μάνη.

Η Αντιγόνη, η νέα γιατρός της περιοχής, έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Ψάχνει τον πατέρα της και προσπαθεί να χτίσει από την αρχή τη ζωή της, σε ένα μέρος αρκετά γνώριμο για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρέφεται προς τον Μιλτιάδη

Όπως είχε αποκαλύψει ο Ισίδωρος στον Μάνο, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα παράφορα. Δυστυχώς, καθώς ήταν χήρος, δε μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η σχέση…

Σε άσχημη κατάσταση ο Ισίδωρος

Ο Ισίδωρος διαπιστώνει πως η Αντιγόνη, η νεαρή γιατρός, μοιάζει καταπληκτικά στη γυναίκα που αγάπησε, στην γη της ελιάς. Νιώθει μεγάλη πίεση και ομολογεί στον Κωνσταντίνο πως είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Η Αντιγόνη είναι κόρη του. Όταν η σύντροφός του τον είχε ενημερώσει τότε πως είναι έγκυος, ο Ισίδωρος της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους. Δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα, φοβόταν τις αντιδράσεις του κόσμου στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επικίνδυνη αποστολή για τον διάδοχο του Δημήτρη

Το μυστικό αυτό δε το γνωρίζει κανείς. Η Αντιγόνη, όμως, συνεχίζει να ψάχνει, με την ελπίδα να βρεθεί επιτέλους ο βιολογικός της πατέρας. Ο άνθρωπος που εγκατέλειψε την μητέρα της, όταν ήταν έγκυος σε εκείνη.

Η αγωνία κορυφώνεται και η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει… Πώς θα αντιδράσει η νεαρή πρωταγωνίστρια όταν μάθει πως ένας Βρεττάκος είναι ο πατέρας της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *