Άση Μπήλιου | Τα ερωτικά των ζωδίων για τον Οκτώβριο (video)

Άση Μπήλιου | Τα ερωτικά των ζωδίων για τον Οκτώβριο (video)

Ο Οκτώβριος μας βάζει επίσημα στο Φθινόπωρο και οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι βέβαιο ότι θα μας ανανεώσουν, καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 06/10/2021, η οποία μας μιλάει για σχέσεις και θα μας δώσει τη δυνατότητα να συμφιλιωθούμε με τον ερωτικό μας σύντροφο και να έρθουμε πιο κοντά με βασικά μας όπλα τον διάλογο, την ψυχραιμία και τη διπλωματία. Μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε και να βρείτε μια λύση από κοινού, χωρίς εντάσεις.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 07/10/2021, η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων, αφήνει το ζώδιο του Σκορπιού και κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει έως και τις 05/11/2021. Η στάση μας απέναντι στην αγάπη και στις σχέσεις αλλάζει και γινόμαστε πιο φιλελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Θα είμαστε πιο άμεσοι και ειλικρινείς απέναντι στον ερωτικό μας σύντροφο και θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σχηματίσει δύο άκρως δυναμικές όψεις, μια σύνοδο με τον Άρη στις 08/10/2021, καθώς και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/10/2021 και θα φέρουν ανταγωνισμό και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις. Θα πρέπει να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και τα πάθη σας, ιδιαίτερα εάν είστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Ο Ερμής μετά από 3 εβδομάδες σε ανάδρομη πορεία, επιστρέφει και πάλι ορθόδρομος στις 19/10/2021 και το τοπίο στις σχέσεις μας αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει. Από δω και πέρα μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις που είχατε αφήσει στη μέση ή να κανονίσετε συναντήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Η Πανσέληνος αυτού του μήνα στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται στις 20/10/2021 και καλείστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά σας θέλω και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, ή ανάμεσα στην ανάγκη σας για αυτονομία και στην ανάγκη για συντροφικότητα, εάν είστε αδέσμευτοι.

Ήλιος και Άρης κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/10/2021 και στις 30/10/2021 αντίστοιχα και οι σχέσεις μας γίνονται πιο έντονες, πιο ουσιαστικές και πιο βαθιές. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα αρχίσει να μας απασχολεί ιδιαίτερα το ποιος έχει τον έλεγχο και το πάνω χέρι στις συναναστροφές μας.

Ο μήνας κλείνει με ένα απατηλό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στις 27/10/2021, το οποίο διαστρεβλώνει την εικόνα που έχουμε για τις σχέσεις ή για το άτομο που βρίσκεται απέναντι μας και φέρνει μια τάση εξιδανίκευσης και υψηλών προσδοκιών. Μην επενδύσετε σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο και να κρατάτε μικρό καλάθι, καθώς οι απογοητεύσεις καραδοκούν!

Άση Μπήλιου | Τα ερωτικά των ζωδίων για τον Οκτώβριο (video)

ΚΡΙΟΣ

O μήνας ξεκινάει για εσάς με μια διάθεση ανανέωσης, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 φέρνει νέα δεδομένα για τις σχέσεις σας ή δημιουργεί την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα. Σε κάθε περίπτωση, σας δίνεται η δυνατότητα να είστε πιο διαλλακτικοί και υποχωρητικοί και να βρείτε μια κοινή πορεία με τον/τη σύντροφο σας. Είναι η ιδανική στιγμή να λύσετε τις διαφωνίες σας, να ακούσετε ο ένας τον άλλον και να πάρετε αποφάσεις που βασίζονται στη λογική και όχι στην έξαψη της στιγμής, όπως συνηθίζετε να κάνετε. Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει γύρω στις 8/10 και στις 17/10 όπου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με το Πλούτωνα αντίστοιχα. Το διάστημα κοντά σε αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και παιχνίδια δύναμης και επιβολής, εάν βρίσκεστε σε σχέση. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με μια επιθετική και ανταγωνιστική διάθεση από το ταίρι σας και εάν τόσο καιρό υπήρχε καταπιεσμένη ένταση και παράπονα, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να δείξετε διάθεση συμβιβασμού και να αποφύγετε αναίτιες συγκρούσεις. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 20/10 κάνει το κλίμα ακόμα πιο έντονο, καθώς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι προσωπικές σας επιθυμίες καταπιέζονται ή ότι έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, προκειμένου να βρείτε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία, ώστε να μην έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας. Η είσοδος του Ήλιο και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, κλείνουν τον μήνα με έντονη σεξουαλική διάθεση, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να φέρουν αισθήματα ζήλιας, καχυποψίας και έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/10 έως τις 5/11 και εγκαινιάζει μια έντονη περίοδο για τις σχέσεις σας. Η σεξουαλική σας ζωή βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Τα συναισθήματα απέναντι στον άλλον γίνονται ακόμα πιο έντονα, ενώ αν ξεκινήσει μια νέα σχέση τώρα, θα έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή σας και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε. Το πρώτο μισό του μήνα, σε γενικές γραμμές η προσοχή σας είναι στραμμένη περισσότερο στα εργασιακά και στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, όμως στη συνέχεια το σκηνικό αλλάζει. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 20/10 σας καλεί να έρθετε σε επαφή και να αντιμετωπίσετε συναισθήματα τα οποία προσπαθούσατε να καταπνίξετε, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω απαλλαγμένοι από ενοχές, απωθημένα ή φοβίες που σας βασανίζουν. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αποφύγετε λοιπόν στρεσογόνες καταστάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας να αναλάβει δράση. Ο Ήλιος και ο Άρης θα βρίσκονται απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα και στρέφουν την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Εάν βρίσκεστε σε γάμο ή σε σχέση, τότε θα ασχοληθείτε με τα θέματα του/της συντρόφου σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή προκειμένου να ικανοποιήσετε τα αιτήματα του άλλου, χωρίς να υποβιβάσετε τον εαυτό σας. Εάν αντιμετωπίσετε επιθετική συμπεριφορά ή ανταγωνισμό από το ταίρι σας, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην εμπλακείτε σε αναίτιες συγκρούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Οκτώβριος ξεκινάει για εσάς με πολύ θετική επιρροή, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ζυγό στις 6/10 σας κάνει άκρως ερωτικούς και φέρνει μια διάθεση για φλερτ και διασκέδαση. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή θα είναι η ευκαιρία σας να ξεχωρίσετε, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους και γνωριμίες. Εάν κάτι νέο ξεκινάει τώρα, πρόκειται για μια κατάσταση η οποία θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και θα βγάλει προς τα έξω το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Όσοι/ες από εσάς βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να την ανανεώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να μην αφήσετε τη ζήλια και την κτητικότητα να σας κυριεύσουν και να δημιουργηθούν εντάσεις. Ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του μήνα για εσάς, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία σας καλεί να εστιάσετε στις σχέσεις σας και σε ζητήματα συντροφικότητας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μοιραστείτε στιγμές και να έρθετε κοντά με έναν άνθρωπο, αρκεί να υπάρχει ανταπόκριση και η σχέση μεταξύ σας να χαρακτηρίζεται από ισότητα και σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες του άλλου. Στις 19/10 ο Ερμής επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία και ξεκαθαρίζει ζητήματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Θα ανακτήσετε τον ενθουσιασμό σας και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να προχωρήσετε στη ζωή σας ή για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί προς το τέλος του μήνα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 μπορεί να φέρει ψεύτικες υποσχέσεις, αδιέξοδους έρωτες και γενικώς καταστάσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν σύγχυση και απογοήτευση.

Διαβάστε Επίσης  Τι ώρα γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου, τους στόχους και την τύχη σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10, η οποία σας καλεί να εστιάσετε σε αυτό που αγαπάτε περισσότερο, δηλαδή στο σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας, να ανασυγκροτηθείτε και να αντιμετωπίσετε τυχόν ανασφάλειες και παρελθοντικά ζητήματα που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό σας. Θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας και να αναλογιστείτε εάν τους έχετε σταθεί όσο εκείνοι και το αντίστροφο. Γενικώς, το οικογενειακό περιβάλλον και ο χώρος του σπιτιού θα αποτελέσει πεδίο μάχης κατά το πρώτο μισό του μήνα, ειδικά όταν ο Ήλιος σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 8/10 και στις 17/10 αντίστοιχα. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε τις εντάσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, καθώς και παιχνίδια ανταγωνισμού ή παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να πληγώσουν. Μετά τις 19/10, που ο Ερμής γυρνάει ξανά σε ορθή πορεία, τα πράγματα στο σπίτι και στην οικογένεια δείχνουν σιγά-σιγά να ομαλοποιούνται. Το σκηνικό θα αλλάξει προς το τέλος του μήνα και θα γίνει άκρως ερωτικό, καθώς ο Ήλιος στις 23/10 και ο Άρης στις 30/10 θα κάνουν την είσοδο τους στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες εάν είστε αδέσμευτοι, ενώ αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να εκφράσετε στο ταίρι σας τις πραγματικές σας επιθυμίες, χωρίς φόβο και ενοχές.

ΛΕΩΝ

Αρκετά πολυάσχολους σας βρίσκουν οι πρώτες ημέρες του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που πραγματοποιείται στις 6/10, καθώς στρέφει την προσοχή σας στην επικοινωνία και στις κοινωνικές επαφές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε γνωριμίες, να συζητήσετε ή να επεξεργαστείτε νέα δεδομένα που θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια. Ωστόσο, μιας και ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία ως τις 17/10 κι έπειτα σε στάση μέχρι τις 19/10, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η Αφροδίτη στις 7/10 μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και έως τις 5/11 ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση και την αυτοέκφραση, δηλαδή όλα όσα αγαπά ένας Λέοντας. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ευχάριστη και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, δε θα διστάσετε από το να φλερτάρετε μέχρι υποκύψετε σε έναν νέο, συναρπαστικό έρωτα. Εάν είστε δεσμευμένοι/ες, η προτεραιότητα σας είναι να σας δεχτεί το ταίρι σας όπως ακριβώς είστε, χωρίς να χρειαστεί να προσποιηθείτε κάτι άλλο. Λίγη παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί να δώσετε στο τέλος του μήνα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 φέρνει μπερδεμένα μηνύματα στα ερωτικά σας και καταστάσεις οι οποίες θα σας γεμίσουν αβεβαιότητα και σύγχυση. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε συμπεράσματα ή να επενδύσετε σε έναν άνθρωπο ή σε μια ερωτική ιστορία. Η είσοδος του Ήλιου και του Άρη στον Σκορπιό, στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, σας κάνουν πιο εσωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

O Οκτώβριος ξεκινάει για εσάς με μια τάση για εσωστρέφεια και μία ανάγκη να στραφείτε στους κοντινούς σας ανθρώπους, μιας και η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/10 και ενεργοποιεί έναν πιο ιδιωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Θα προτιμήσετε τη συντροφιά της οικογένειας και των ανθρώπων που ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε, παρά να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Το πρώτο μισό του μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά και η υλική ασφάλεια και θα βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 20/10 στο ζώδιο του Κριού, σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Καλείστε να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να πάρετε την απόφαση να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να αναρωτηθείτε πόσο βαθιά σύνδεση έχετε με το άλλο άτομο και εάν σας προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε. Στις 27/10 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μιλάει για ψευδαισθήσεις, απάτη και εξιδανίκευση. Θα έχετε την τάση να παραβλέπετε τα ελαττώματα του ατόμου που βρίσκεται απέναντι σας και να εστιάζετε στα θετικά στοιχεία, θεωρώντας έτσι ότι βρήκατε το ιδανικό ταίρι ή ότι όλα κυλάνε ομαλά. Η κρίση σας όμως είναι διαστρεβλωμένη κάτω από αυτή την επιρροή, επομένως τα συμπεράσματα που βγάζετε ίσως να απέχουν από την πραγματικότητα. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι και μην πιστεύετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στο τέλος του μήνα με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον Σκορπιό, στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, βρίσκετε και πάλι την επικοινωνιακή σας φύση και μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να βγείτε ραντεβού και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε το!

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα μπορούσατε να μην είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα των γενεθλίων σας, τουλάχιστον το πρώτο μισό του μήνα, με τόση πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο σας. Στις 6/10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία καινούρια αρχή στη σχέση σας ή να δείτε τα ερωτικά σας με μια διαφορετική ματιά. Είναι η στιγμή που θα έχετε αυτοπεποίθηση και τίποτα δε μπορεί να σας αποτρέψει να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να εκφράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα τις καταπιέζατε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 7/10 συμβάλλει σε όλη αυτή τη διάθεση, καθώς σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γνωρίσετε κόσμο, να βγείτε έξω και να ανταλλάξετε απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα. Η σύνοδος Ήλιου-Άρη στο ζώδιο σας στις 8/10 θα είναι άκρως βοηθητική, αφού θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας στα ύψη. Δε θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα και να πάρετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως δεν είχατε το θάρρος να πάρετε, όμως χρειάζεται προσοχή σε παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 17/10 ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο σας και οι παρανοήσεις θα συνεχιστούν. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 20/10 επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας καλεί να τις επαναξιολογήσετε. Ίσως τώρα ολοκληρώνεται μια κατάσταση και θα βγουν στο φως κάποια κομβικά συμπεράσματα για το αν πρέπει να μείνετε ή να απομακρυνθείτε από κάποιον/α. Εάν είστε μόνοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθετε κοντά σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Προσοχή στις 27/10, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εξαπάτηση και ψεύτικες ελπίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού συνεχίζεται στο πρώτο μισό του μήνα και εξακολουθεί να ενεργοποιεί ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο ιδιωτικό και κρυφό. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο που πλέον δεν οδηγεί πουθενά. Δεν βρίσκεστε στην πιο κοινωνική και εξωστρεφή φάση και θα νιώσετε ίσως την ανάγκη να αποσυρθείτε για να τα βρείτε με τα συναισθήματα σας και αντιμετωπίσετε όσα έχετε θάψει στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Μέχρι τις 17/10 ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού και είναι πολύ πιθανό ένας/μια πρώην να έρθει ξανά στο προσκήνιο και να ζητήσει συγχώρεση και δεύτερη ευκαιρία ή να νιώσετε εσείς οι ίδιοι νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις που θεωρούσατε ότι είχατε ξεπεράσει έως τώρα. Μετά τις 19/10, που ο Ερμής θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία, θα μπορέσετε σιγά-σιγά να αξιολογήσετε τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας και τι πρέπει να λήξει οριστικά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά σε νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να ζείτε μια απατηλή κατάσταση ή με κάποιο τρόπο να παραπλανάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας θεωρώντας ότι έχετε βρει κάτι ιδανικό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας στις 23/10, καθώς και του Άρη στις 30/10, αλλάζουν το σκηνικό και σας βοηθάνε να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε μια καινούρια αρχή και κυρίως να εκφράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Θάρρος, δυναμισμός και σεξουαλική ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη και θα σας κάνουν ακαταμάχητους/ες.

Διαβάστε Επίσης  Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινάει για εσάς με μία Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10, η οποία δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέα, ενδιαφέροντα άτομα. Ερωτικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε από την εμπλοκή σας σε ομάδες ή φιλικές σχέσεις και παρέες. Σε όλο αυτό το σκηνικό θα έχετε την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία από τις 7/10 θα κινείται πλέον στο δικό σας ζώδιο και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Μπορείτε πολύ πιο εύκολα να σαγηνεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, αφού δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον Κριό στις 20/10, φέρνει μια άκρως ερωτική και παθιασμένη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Οι ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε τη δυνατότητα να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι δεν περνάτε καλά στη σχέση σας και έχει φύγει ο ενθουσιασμός, μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος. Στις 27/10 η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις, εξαπάτηση και παραπλάνηση. Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και να μην εξιδανικεύσετε το άτομο που έχετε απέναντι σας, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να ζήσετε το όνειρο. Το τέλος του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, μπαίνετε σε μια διαδικασία να χαμηλώσετε τους τόνους και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για εσωτερική διεργασία και λιγότερο για δράση, εκτός αν αυτή γίνει πιο παρασκηνιακά. Αντιμετωπίστε φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και οτιδήποτε είχατε απωθήσει μέχρι τώρα στο ασυνείδητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι φημίζεστε για την εμμονή σας με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα ή την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες και υποχρεώσεις, και το πρώτο μισό του Οκτωβρίου επιβεβαιώνει αυτή τη φήμη. Επομένως, πού να βρείτε μυαλό για έρωτα και αγάπες; Στις 7/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί ιδιαίτερα μυστικούς έρωτες και παρασκήνιο. Εάν είστε αδέσμευτοι, σας έλκει το μυστήριο και οι καταστάσεις που δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρες. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, δεν αποκλείεται να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι για κάποιο λόγο και να έρθετε αντιμέτωποι με ανασφάλειες ή απωθημένα. Αυτό που επιδιώκετε τώρα είναι ησυχία και απομόνωση, προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κατανοήσετε τα συναισθήματα σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 20/10 σηματοδοτεί ένα τέλος, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει νόημα να διαιωνίζετε μια κατάσταση η οποία δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση. Καλείστε να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας και να αναρωτηθείτε εάν λαμβάνετε τη στοργή και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε ή αν συμβιβάζεστε. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο στον δικό σας κόσμο, όμως μην αποφύγετε εντελώς την επαφή με τους αγαπημένους σας. Το τέλος του μήνα θα είναι αρκετά πιο ανάλαφρο για εσάς, μιας και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 και ακολουθεί ο Άρης στις 30/10, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά φιλίες, παρέες και κοινωνικές επαφές. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και ελάτε σε επαφή με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη κινητικότητα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού το πρώτο μισό του μήνα σάς γεμίζει με αισιοδοξία, θετική σκέψη και την πεποίθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά σε όσα επιδιώκετε να κάνετε. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη στις 6/10 στον Ζυγό σηματοδοτεί ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σας, αφού έρχεται για να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και σας καλεί να δείτε τη θετική πλευρά στο καθετί που συμβαίνει. Ταξιδέψτε, οργανώστε νέες περιπέτειες και τολμήστε να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στις φιλίες, τις παρέες και τις κοινωνικές σας επαφές, δηλαδή όλα όσα αγαπά περισσότερο ένας/μία Υδροχόος. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους θα επικοινωνείτε και θα μοιράζεστε κοινούς στόχους, ιδέες και ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία μέσω μιας παρέας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Κριό στις 20/10 σας κάνει ακόμα πιο πολυάσχολους και γεμίζει το πρόγραμμα σας με ραντεβού, επαφές και συναντήσεις. Ίσως βέβαια προκύψουν προβλήματα και εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι και διαλλακτικοί και να ακούσετε προσεκτικά τον άλλον πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να εκφράσετε και εσείς τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με ειλικρίνεια και να είστε σίγουροι πως θα σας ακούσουν και θα σας κατανοήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10, η οποία ανακινεί ζητήματα σχέσεων και θα σας βάλει μέσα σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Καλείστε να εξερευνήσετε τόσο το δικό σας συναισθηματικό κόσμο όσο και του συντρόφου σας και να ανακαλύψετε τι σας ενώνει σε βαθύτερο επίπεδο. Δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις ενδόμυχες σκέψεις και τα μυστικά σας, αρκεί βέβαια να νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια περίοδος η οποία θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική σας διάθεση και μπορεί τώρα να ξεκινήσει μία νέα ιστορία πάθους και έντονων συναισθημάτων ή να φέρει κρυφές σχέσεις και συναντήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις, μιας και ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος στον Ζυγό έως τις 17/10 και δημιουργεί προβλήματα στις συναισθηματικές σχέσεις, φέρνοντας αμφιβολίες, δεύτερες σκέψεις ή εμμονές. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 27/10 χρειάζεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες στις οποίες οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν. Όσο δύσκολο κι αν είναι για έναν/μία Ιχθύ, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τους άλλους και να μην τους εξιδανικεύετε. Στο τέλος του μήνα, η είσοδος του Ήλιου και του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, στις 23/10 και στις 30/10 αντίστοιχα, αποφορτίζει το βαρύ κλίμα και σας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση να ζήσετε νέες περιπέτειες. Τολμήστε να κάνετε όσα διστάζατε, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *