Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη λίγο πριν μπει ξανά φυλακή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη λίγο πριν μπει ξανά φυλακή

Ο Λάμπρος συλλαμβάνεται και ο πανικός σκορπίζεται παντού. Μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη, οδηγούνται στην εξορία, όπου τα βασανιστήρια ξεκινούν. Μόνο που, για να γίνει αυτό, ο Λάμπρος πρέπει να υπογράψει πως ήταν μέλος αντιστασιακής οργάνωσης.

Ο ίδιος αρνείται να το κάνει. Δε θέλει να βάλει την υπογραφή του, φωνάζει σε όλους πως είναι αθώος. Για να καταφέρουν να τον στείλουν στην εξορία, θα πρέπει να υπάρχει εγγράφως η κατάθεσή του.

Από τη στιγμή που αρνείται να το κάνει, τα πράγματα αλλάζουν. Τότε μπαίνει στο προσκήνιο η Ελένη Σταμίρη, η οποία θα κινδυνεύσει να μπει ξανά στη φυλακή, στις Άγριες Μέλισσες…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ας πρόσεχες Χάιδω. Πάρε δρόμο»

Η απειλή στον Λάμπρο

Ο Προκόπης, ο Μπάμπης και ο Λάμπρος συλλαμβάνονται και οδηγούνται στις αρχές. Η φυγή τους στο βουνό επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση τους. Θεωρούνται ύποπτοι, με τη ζωή τους να κινδυνεύει.

Το σπίτι των αδελφών Σταμίρη είναι άδειο κι έτοιμο για έφοδο. Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Στόχος του είναι, όμως, αφενός να βγάλει τον Λάμπρο από τη μέση κι αφετέρου να σώσει τον Δούκα στη δίκη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 61, 62

Ο Λάμπρος, όμως, δεν υπογράφει. Έτσι, μία σοβαρή απειλή πέφτει στο τραπέζι. Εάν δεν υπογράψει, θα ανοίξει ξανά η υπόθεση με τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού. Η Ελένη Σταμίρη θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, στις Άγριες Μέλισσες.

Με βαθύ πόνο, ο Λάμπρος οδηγείται στην εξορία… Η ζωή όλων αλλάζει ριζικά. Η Λενιώ γλιτώνει τη φυλάκιση, με τον αγαπημένο της να υποφέρει.

πηγή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής Καταθέτει Εναντίον Του Δουκά Στη Δίκη

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *