Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ομολογεί στην Ιουλία τον κρυφό γάμο

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ομολογεί στην Ιουλία τον κρυφό γάμοΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ομολογεί στην Ιουλία τον κρυφό γάμο

Ο Μάνος κι η Μαρίνα πάνε ένα βήμα παραπέρα την σχέση τους με έναν κρυφό γάμο στην Αθήνα, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους και σε όλα. Ενώ το ζευγάρι έχει αποφασίσει να το κρατήσει μυστικό και να μην το αποκαλύψει σε κανέναν, ο Μάνος αλλάζει γνώμη και θα τα ομολογήσει όλα στην Ιουλία στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος αποφασίζει να μην το κρατήσει πλέον μυστικό και απευθύνεται στη θεία του την Ιουλία. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα από το Πάμε Δανάη, μετά από αυτή την αποκάλυψη θα γίνει μία μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους δύο και θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Ο Μάνος θα μαρτυρήσει στην Ιουλία ότι πραγματικά αγαπάει τη Μαρίνα και θέλει να μείνει μαζί της.

Η Ιουλία θα μείνει με ανοιχτό το στόμα και δε θα ξέρει πώς να αντιδράσει και τι να κάνει με αυτή την πληροφορία. Θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τα “καμώματα” του γιου του ή θα αποφασίσει να καλύψει το αγαπημένο ζευγάρι;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές

Ο Μάνος εμπιστεύεται την Ιουλία γι’ αυτό και της εξομολογείται στη συνέχεια στη Γη της Ελιάς, τον κρυφό γάμο του με τη Μαρίνα. Παρόλα αυτά, τίποτα δε μένει κρυφό κι η αγωνία, αργότερα, θα χτυπήσει κόκκινο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *