Σασμός – Η Βασιλική αποκαλύπτει: «Δεν τον ήθελα τον Στεφανή»

Σασμός – Η Βασιλική αποκαλύπτει: «Δεν τον ήθελα τον Στεφανή»Σασμός – Η Βασιλική αποκαλύπτει: «Δεν τον ήθελα τον Στεφανή»

Η Βασιλική μαθαίνει για την απιστία του Στεφανή και λυγίζει, στη σειρά Σασμός. Δίπλα της είναι ο Μαθιός, ο οποίος την στηρίζει, ζητώντας της να αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία. Ο θάνατος του συζύγου της, σημαίνει αυτόματα και το τέλος της σχέσης τους.

Μόνο που η Βασιλική δε μπορεί να συνέλθει. Μέσα της βουλιάζει στο κενό. Η κατάσταση αυτή είναι ανυπόφορη για την ίδια. Δακρύζει, με τον Μαθιό να την παρηγορεί.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Καλλιόπη, η οποία την βλέπει πολύ άσχημα. Ζητάει από τον γιο της να της αποκαλύψει τους λόγους που η Βασιλική λύγισε, με τα νέα για την απιστία του Στεφανή να μη την αφήνουν έκπληκτη.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι θα δούμε στο νέο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου

Η εξομολόγηση της Βασιλικής

Η Βασιλική εξομολογείται στον Μαθιό πως η απιστία του Στεφανή την πλήγωσε, στη σειρά Σασμός, όχι, όμως, όπως το περίμενε. Περισσότερο το βλέπει εγωιστικά, διότι εκείνη αναγκάστηκε να τον παντρευτεί, χωρίς να τον θέλει πραγματικά.

Πέρασε όλη της ζωή δίπλα σε έναν άνθρωπο που την πίεσαν να παντρευτεί. Η στιγμή που η πρωταγωνίστρια εξομολογείται την ιστορία αυτή στον Μαθιό, είναι συγκλονιστική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Εκείνος την κοιτάζει στα μάτια. Η στάση της αυτή του δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είναι πολύ κοντά στο να την κάνει δική του, στο να της αποκαλύψει όσα νιώθει, στο να την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του.

Η Καλλιόπη, όμως, έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι συμβαίνει ανάμεσά τους… Οι τακτικές τους συναντήσεις δε θα τους βγουν σε καλό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *