Σασμός: Άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Αστέρη και Καλλιόπη

Σασμός: Άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Αστέρη και ΚαλλιόπηΣασμός: Άσχημος καυγάς ανάμεσα σε Αστέρη και Καλλιόπη

Εκτός εαυτού θα βγει ο Αστέρης με την Καλλιόπη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Μητέρα και γιος θα έχουν έναν έντονο καυγά, με την Καλλιόπη να πιέζει πολύ άσχημα τον γιο της.

Παρόλο που οι γονείς της Στέλλας δεν ήθελαν αυτόν τον αρραβώνα, βλέπουν το παιδί τους να υποφέρει και θλίβονται. Από την άλλη πλευρά, η Καλλιόπη έχει καταλάβει πως ο Αστέρης άφησε την Στέλλα για άλλη γυναίκα και παίρνει θέση.

Η πίεση ξεκινάει και ο Αστέρης λυγίζει. Ο μεγάλος αυτός καυγάς θα τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια. Ο Αστέρης θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, τρομάζοντας την Αργυρώ. Το μοιραίο βράδυ της αποκάλυψης, πλησιάζει…

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς, αρπάζουν την περιουσία του Ισίδωρου!

Ο χωρισμός

Η Αργυρώ επισκέπτεται ψυχολόγο και συνειδητοποιεί πως υπάρχουν θέματα που δεν έχει λύσει ακόμη μέσα της. Έτσι, ζητάει χρόνο από τον Αστέρη, για να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό.

Εκείνος το δέχεται, αλλά μέσα του υποφέρει. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του ξεσπάει για τον χωρισμό του με την Στέλλα. Τα νέα της εγκυμοσύνης έχουν κάνει τον Αστέρη να μη σκέφτεται λογικά, να έχει χάσει το μυαλό του…

Διαβάστε Επίσης  Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Χτύπημα Που Δε Θα Αντέξει Ο Ισίδωρος – Τραγικές Στιγμές

Έτσι, Αστέρης και Καλλιόπη ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στη σειρά Σασμός. Εκείνος φεύγει, χτυπώντας την πόρτα πίσω του. Χωρίς να σκέφτεται, τρέχει στο σπίτι της Αργυρούς και της φωνάζει να βγει έξω.

Το μυστικό τους είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Η Αργυρώ τρέχει έξω, με τον Αστέρη να την σφίγγει στην αγκαλιά του. Της δίνει ένα παθιασμένο φιλί, με την γιαγιά Ειρήνη να μη πιστεύει στα μάτια της… Η εγγονή της είναι με τον γιο του φονιά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση