Άσε μας ρε μαμά: Οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις

Άσε μας ρε μαμά: Οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσειςΆσε μας ρε μαμά: Οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (29/9), στην προσπάθειά της να πετύχει την αναχρηματοδότηση του δανείου η Ρωξάνη, γνωρίζει τον γοητευτικό-και νεότερό της-διευθυντή της τράπεζας, τον Ζαχαρία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε…

Η λιποθυμία της Έλλης διαλύει το δείπνο και φέρνει εντάσεις ανάμεσα στο Δημήτρη και τη Ρωξάνη. Ο θυμός του Άρη με τους γονείς του που δεν καταλαβαίνουν τα όνειρα του, αναγκάζει τη Τζοβάνα και τον Μενέλαο να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το γιο τους. Η Ρωξάνη συνεχίζει τα καψόνια στα παιδιά της, ενώ μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της ΑΡΜΕΚΟ έχει προβλήματα. Στο σχολείο, ο Άρης τρώει δούλεμα για το φιλί του με τη Δανάη, η οποία σε αντίθεση με αυτόν το αντιμετωπίζει πολύ κουλ. Παράλληλα, στην ΑΡΜΕΚΟ η Ρωξάνη αναθέτει σε όλους διαφορετικές δουλειές και σίγουρα δεν λείπουν οι εντάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει: Φόβοι πως ο Ορέστης είναι νεκρός!

Άσε μας ρε μαμάΟ Μενέλαος και ο Μάθιου, παλεύοντας για την θέση της υποδιεύθυνσης, προσπαθούν να εισπράξουν χρωστούμενα από παλιούς πελάτες με ανεξόφλητες εκκρεμότητες, αλλά τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Η Γεσθημανή πιέζει την Έλλη να έρθει να μείνει μαζί τους για να την προσέχουν, αλλά η πρόσκληση επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ο Μάθιου και η Κορίνα αποφασίζουν να επισκεφθούν γιατρό για το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν, την στιγμή που η Τζοβάνα κάνει μια καινούργια ανακάλυψη σχετικά με την Ρωξάνη. Κι όλα αυτά, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες εξελίξεις: η Βιολέτα παίρνει εκδίκηση!

πηγή

 

Άσε μας ρε μαμά: Οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις

Αφήστε μια απάντηση