Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ύποπτος Για Δύο Φρικτές Δολοφονίες Ο Στέφανος

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ύποπτος Για Δύο Φρικτές Δολοφονίες Ο ΣτέφανοςΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ύποπτος Για Δύο Φρικτές Δολοφονίες Ο Στέφανος

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε πολύ άσχημη θέση θα βρεθεί ο Στέφανος, στην γη της ελιάς, με τις αρχές να θεωρούν πως είναι ύποπτος για δύο φρικτές δολοφονίες. Ο πρωταγωνιστής θα βρεθεί αρκετές φορές στο τμήμα, δίνοντας κατάθεση, εξοργισμένος.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ύποπτος για δύο φρικτές δολοφονίες ο Στέφανος

Δε μπορεί να πιστέψει πως όλοι τον κατηγορούν για κάτι τόσο φρικτό. Τα τελευταία στοιχεία τον θέτουν στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας. Η Χάιδω θα μάθει τα νέα και μέσα της θα δικαιωθεί, πιστεύοντας πως είχε δίκιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»

Οι Καπερνάροι θα βρεθούν σε μεγάλο πανικό. Ο Στάθης θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον γιο του, για να φωνάξει σε όλους πως είναι αθώος. Την ίδια στιγμή, η Αρετή καταρρέει

Ο Στέφανος θα βγει εκτός εαυτού, όταν μάθει πως είναι ο βασικός ύποπτος στην γη της ελιάς. Ο Αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει ότι το βαν του Στέλιου Βαφέα χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα.

Έτσι, καλεί τον Στέφανο στο τμήμα, καθώς, μετά την κατάθεση του Στέλιου Βαφέα, τον θεωρεί βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 147 , 148 , 149

Ο νεαρός μένει άφωνος. Πηγαίνει στο τμήμα και αρνείται όλες τις κατηγορίες. Τα στοιχεία, όμως, κάνουν την κατάσταση πάρα πολύ σοβαρή. Ο Στέφανος χρειάζεται ένα καλό άλλοθι για να γλιτώσει.

Αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, αλλά ο αστυνόμος συνεχίζει να το ερευνά σε βάθος. Σύντομα αποδεικνύεται πως ο Βαφέας είχε συμμετοχή στον φόνο του Πέτρου Στεφανέα κι η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο…

πηγή

 

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ύποπτος Για Δύο Φρικτές Δολοφονίες Ο Στέφανος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *