Σ’ αγαπάω μεν αλλά, πρεμιέρα Πέμπτη 30/09 στο Open.Επεισόδια 1,2

Σ’ αγαπάω μεν αλλά, πρεμιέρα Πέμπτη 30/09 στο Open.Επεισόδια 1,2

Σ’ αγαπάω μεν αλλά, πρεμιέρα Πέμπτη 30/09 στο Open.Επεισόδια 1,2

«Σ’ ΑΓΑΠΩ ΜΕΝ… ΑΛΛΑ» ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, OPEN, 20.00

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…..

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα.

Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Διαβάστε Επίσης  Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 3-4: Γιατί δεν μένει έγκυος η Δάφνη;

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

«Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» από τη νέα σεζόν στο OPEN

 

Σ’ αγαπάω μεν αλλά επεισόδιο 1

Πέμπτη 30/09

ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ, ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ & ΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στο πρώτο επεισόδιο ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) δέχονται αναγκαστικά, μετά από πίεση της Νίνας (Χριστίνα Τσάφου), να οργανώσουν πάρτιέκπληξη για έναν μακρινό θείο του Παύλου, τον Μίμη.

Ταυτόχρονα, Ο Μάκης (Μιχάλης Πανάδης) έχει τα γενέθλιά του και όλοι τον έχουν ξεχάσει ενώ η Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου) χωρίζει επεισοδιακά με το φλερτ της, τον Φανούρη.

Ολοι μαζεύονται στο σπίτι για το πάρτι, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμεναν καθώς η τυχαία συνάντηση του Μάκη με τον άστεγο στο πάρκο (Θοδωρής Αντωνιάδης) πυροδοτεί ένα ντόμινο ανατροπών, μπλέκοντας τον Μίμη, την ερωμένη του, τον Μάκη, τον Φανούρη, ένα πάρτι, μια κηδεία και μια… τούρτα κάστανο!

Διαβάστε Επίσης  Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 5-6-7-8: Η Δάφνη ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

Σ’ αγαπάω μεν αλλά επεισόδιο 2

Σ’ αγαπάω μεν αλλά, πρεμιέρα Πέμπτη 30/09 στο Open.Επεισόδια 1,2
Παρασκευή 1/10
ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

Στο επεισόδιο της Παρασκευης, η οικογένεια του Παύλου είναι υπ’ ατμόν καθώς έφτασε ημέρα για το άνοιγμα της διοθήκης του Μίμη. Την ίδια στιγμή, η Ρία (Εύη Δαέλη) καβγαδίζει με τον Μάκη για τη δουλειά του, πράγμα που τον κάνει να αποφασίσει να παραιτηθεί, όμως ο Παύλος του αλλάζει τελευταία στιγμή απόφαση.

Η διαθήκη του Μίμη ανοίγει και κρύβει μια μεγάλη όπλα για τον Παύλο, καθώς Κιμονομεί ένα μεγάλο ποσό. Τονή, καταλήγει να παραιτείται ανείνος από τον Δάνο χρήστος Σαπουντζής) και ταινάει να κάνει μεγαλεπήβοΜα σχέδια, με στόχο να αλλάξει τα πιόντα στη ζωή του. Ο Μίμης όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη…

πηγή

 

Σ’ αγαπάω μεν αλλά, πρεμιέρα Πέμπτη 30/09 στο Open.Επεισόδια 1,2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *