Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

 

Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

Οι έρευνες της αστυνομίας, σε σχέση με το διπλό φονικό, παραμένουν άκαρπες κι η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει. Η Αρετή κατηγορεί τη Μυρτάλη για όσα της φταίνε, κι έτσι η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι, γυρεύοντας καταφύγιο στη Μαρίνα. Παράλληλα, ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλουν τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή. Η Άννα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, εμφανίζεται στην Αθηνά και της μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53

Ο Αποστόλης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση.

Ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, εκείνη, όμως, δεν ενδίδει.

Ο Στάθης κι η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή, στο σπήλαιο Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία κι όλοι απορούν με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Ο Πότης αναγνωρίζει τον «Πρωταθλητή» από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σφοδρή σύγκρουση για Μάνο και Κωνσταντίνο

Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης. Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *