Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράςΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς

Με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, η αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, και τη νέα σεζόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5 Β ΚΥΚΛΟΣ

Τα επεισόδια 1-2-3-4-5 του 2ου κύκλου της σειράς της ΕΡΤ1, ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Επεισόδιο 1o: Πλάτανος, ένα ήσυχο χωριουδάκι της ελληνικής επαρχίας. Ήσυχο; Ναι, ναι.. ήσυχο… Γιατί θα πρέπει, δηλαδή, μια κηδεία, μια νεκρανάσταση, κάποιες ψεύτικες νάρκες και μια υποψία για εμπλοκή της ιταλικής μαφίας να χαλάσουν την εικόνα ενός τυπικού ελληνικού χωριού; Η τρέλα, τελικά, πάει στα βουνά και ο Πλάτανος, το ορεινό χωριό του γεροπαράξενου Βαγγέλα, θα την αγκαλιάσει για μια ακόμα χρονιά, προσφέροντας άφθονο γέλιο. Τα τρία αγαπημένα ξαδερφάκια μετράνε ακόμα απώλειες. Ο Τζώρτζης και ο Θοδωρής ξεχύνονται για το μεροκάματο στα χωράφια ως νέοι αγρότες και ο Τζώρτζης ζει ένα υπαρξιακό δράμα στην καρότσα του Datsun, πουλώντας καρπούζια με τη βούλα. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα επιστρέφει στο χωριό και προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους ότι έπεσε θύμα απαγωγής.

Το πανηγύρι, που στήνεται στην πλατεία, συγκεντρώνει όλους τους κατοίκους κι έναν μυστηριώδη επισκέπτη, τον Βαλεντίνο. Η Μάρμω, που το μάτι της κόβει σαν ξουράφι, τον έχει στην μπούκα, γιατί υποψιάζεται ότι δεν έχει έρθει με αγαθές προθέσεις. Και δεν πέφτει έξω. Κι ενώ το γλέντι στο πανηγύρι καλά κρατεί, η Κατερίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη, τη Φένια, το νέο κορίτσι του Παναγή. Την επόμενη ημέρα κι ενώ όλος ο Πλάτανος είναι σε hangover από το πανηγύρι, μια αναπάντεχη έκπληξη περιμένει τους Πλατανιώτες… Εντάξει, μπορεί οι εκπλήξεις στον Πλάτανο να μην τελειώνουν ποτέ, αλλά η ύπαρξη ενός πτώματος, μάλλον ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, για το μικρό χωριό μας!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράςΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Επεισόδιο 2ο: Ένα πτώμα αναζητεί τον δολοφόνο του… Ο μυστηριώδης επισκέπτης, Βαλεντίνο, είναι νεκρός! Η αστυνομική αρχή του τόπου θα έπρεπε κανονικά ν’ αναλάβει τις έρευνες, έλα, όμως, που η αστυνομική αρχή είναι αυτή που τον έφαγε τον Ιταλό. Ο Κανέλλος είναι σε σοκ, καθώς είναι αυτός που τον πέρασε για μπεκάτσα και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα! Ο Σίμος θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα στο χωράφι του Κίτσουλα, όπου ο Θοδωρής θα το πατήσει με το τρακτέρ. Δύο οι υποψήφιοι δολοφόνοι τώρα, την ώρα που ο νέος παπάς κάνει την εμφάνισή του στο χωριό και ξεκινάει να το περιηγείται ινκόγκνιτο.

Πολύ γρήγορα καταλαβαίνει ότι έχει πέσει στο χωριό των τρελών, αλλά νιώθει απόλυτα έτοιμος να βάλει τους Πλατανιώτες σε τάξη. Τα ράσα, βέβαια, δεν κάνουν τον παπά και αυτό οι Πλατανιώτες θα το ανακαλύψουν πολύ σύντομα. Το νέο για τον θάνατο του Ιταλού διαδίδεται γρήγορα και οι υποψίες μεταξύ των κατοίκων μεγαλώνουν. Κι ενώ ο Κανέλλος και ο Θοδωρής βλέπουν ζωή τους πίσω από τα κάγκελα, κάποιος άλλος φαίνεται να ξέρει πολύ καλά τι έγινε τη νύχτα του φόνου.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Επεισόδιο 3ο: Όλα τα είχε ο Πλάτανος, το πτώμα τού έλειπε! Η νεολαία του Πλατάνου συνεργάζεται για να βοηθήσει τόσο τον Κανέλλο όσο και τον Θοδωρή ν’ αποδράσουν. Στήνουν ολόκληρο σχέδιο για να ξεγελάσουν τον Χαραλάμπη, ο οποίος έχει αναλάβει την κράτησή τους. Την ίδια ώρα, ο νέος παπάς έχει βγει έξω από τα ράσα του με το νέο της δολοφονίας, ενώ ο Ηλίας πιστεύει ότι οι Αθηναίοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα. Οι υποψίες ότι μπορεί ο Ιταλός να είχε σχέση και με τον θάνατο του Βαγγέλα ταράζουν την Κατερίνα, την οποία όλοι, όμως, λιθοβολούν, καθώς δεν γνωρίζουν για την απαγωγή της και πιστεύουν ότι έχει ακόμα το εκατομμύριο και δεν… ξηλώνεται για να σώσει τον ξάδερφό της. Κανέλλος και Θοδωρής τσουβαλιάζονται στην καρότσα του Κίτσουλα και η επιχείρηση «Απόδραση» αρχίζει… Αρχίζει μεν, αλλά τελειώνει κάπως άδοξα, καθώς ο υπναράς Σίμος παίρνει έναν υπνάκο λίγο έξω από το Φωτεινό και για κακή του τύχη από εκεί περνάει και η Αγγέλα! Και ενώ Θοδωρής και Κανέλλος ανησυχούν μην τους καταδώσει, η Αγγέλα μοιάζει να έχει μια πολύ μεγαλύτερη ανησυχία, μόλις ακούει το νέο για τον θάνατο του Βαλεντίνο. Κρύβει κάτι η πρώην παπαδιά; Είναι κάπου μπλεγμένη σε όλο αυτό; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, καταφτάνει και ο δικηγόρος για το άνοιγμα της νέας διαθήκης του Βαγγέλα… Τι να περιμένει, άραγε, αυτή τη φορά, Αθηναίους και Πλατανιώτες;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράςΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Επεισόδιο 4ο: Το άνοιγμα της νέας διαθήκης του Βαγγέλα θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο. Μια σειρά από δοκιμασίες θα κρίνει σε ποιου τα χέρια θα περάσει η επιχείρηση τρούφας. Ο αθεόφοβος Βαγγέλας θα χορέψει, για ακόμα μια φορά, στο… ταψί Αθηναίους και Πλατανιώτες, και αυτό φαίνεται ήδη από την πρώτη δοκιμασία που βάζει! Ποιος θα καταφέρει να κάνει τον Πλάτανο γνωστό σε όλο τον κόσμο μέσα σε 48 ώρες; Διαιτητής ο παπα-Νώντας, ο οποίος αναλαμβάνει, με σχεδόν σαδιστική ευχαρίστηση, τα νέα του καθήκοντα. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος ξεκινούν την έρευνα για τη δολοφονία του Βαλεντίνο. «Σέρλοκ» και «Γουάτσον» θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι. Τα στοιχεία θα τους οδηγήσουν στην Αγγέλα, αλλά η Μάρμω θα τους στείλει… στον Τζίμη.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 61, 62, 63, 64, 65

Κοντά, όμως, στα μακάβρια αυτά γεγονότα υπάρχουν και τα ευχάριστα. Μια πρόταση γάμου που ο Παναγής δεν έκανε και η Φένια δέχτηκε! Κηδεία με ξένα κόλλυβα και πρόταση γάμου με ξένο δαχτυλίδι -αυτό που ο Παναγής είχε δώσει στην Κατερίνα! Μια απίστευτη παρεξήγηση, που οδηγεί τον Παναγή στην τρέλα, καθώς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να πάρει πίσω το δαχτυλίδι πριν να είναι αργά… Την ίδια ώρα, μια νέα οικογένεια φτάνει στον Πλάτανο. Λίγο έξω από το χωριό, θα βγάλει την ιταλική πινακίδα του αυτοκινήτου και θα βάλει μια ελληνική, με τον ίδιο τρόπο που θα προσπαθήσει να απεκδυθεί την ιταλική φινέτσα της και να φορέσει προβιά, προκειμένου να γίνει ένα με τους… μπουρντζόβλαχους του Πλατάνου!

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Eπεισόδιο 5ο. Σκοπός της νέας οικογένειας που έρχεται στον Πλάτανο είναι να περάσει απαρατήρητη και να εκτελέσει την αποστολή της όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μπορείς να το πετύχεις, όταν με το «καλημέρα», ρίχνεις μια μπουνιά στον παπά. Δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος, όταν ξεκινάς έτσι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάββας με τη Βαλέρια και την Αλίκη ήρθαν στον Πλάτανο για να μείνουν! Η Κατερίνα βλέπει στο χέρι της Φένιας το δαχτυλίδι και γίνεται μπαρούτι. Αντίθετα, η Φένια βρίσκει στο πρόσωπό τη όχι μια αντίζηλο, αλλά μια φίλη. Τα όρια του Παναγή, από τη φιλία της πρώην με τη νυν, δοκιμάζονται! Ο Κανέλλος με τη βοήθεια του Χαραλάμπη προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Βαλεντίνο και στο στόχαστρό τους μπαίνει ο Τζίμης. Άραγε, ψάχνοντας τον Τζίμη, θα φτάσουν και στο εκατομμύριο που έχει φάει από την Κατερίνα; Ο κλοιός πάντως για το… λαμόγιο του Φωτεινού στενεύει. Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης και ο Θοδωρής προκειμένου να ανταποκριθούν στη δοκιμασία, φτιάχνουν ένα βίντεο στο οποίο καταλήγει να πρωταγωνιστεί ο νέος παπάς, χωρίς να το καταλάβει.

Στην αντίπερα όχθη, η Καλλιόπη ετοιμάζεται και εκείνη πυρετωδώς για να κλέψει τις εντυπώσεις. Πλατανιώτες και Αθηναίοι ανυποψίαστοι τρέχουν για τη δοκιμασία, την ίδια ώρα που η νέα οικογένεια είναι αποφασισμένη, αν δεν πάρει αυτό που θέλει, να βάλει φωτιά στον Πλάτανο και να τον κάψει!

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10 Β ΚΥΚΛΟΣ

Τα επόμενα επεισόδια 6-7-8-9-10 του 2ου κύκλου της σειράς της ΕΡΤ1, ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Επεισόδιο 6o: Τίποτα δεν θα σταματήσει τον Σάββα από το να μάθει πώς πέθανε ο Βαλεντίνο και να βρει τον χάρτη που δείχνει πού βρίσκεται η λευκή τρούφα. Το εμπόριο λευκής… τρουφός είναι κερδοφόρο και ο Σάββας δεν θα το αφήσει στα χέρια μερικών βλάχων. Η γυναίκα του, Βαλέρια, από την άλλη, σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή που ήρθαν στον Πλάτανο, το ίδιο και η Αλίκη, μέχρι που βλέπει τον Κανέλλο και βρίσκει έναν… καλό λόγο για να μείνει. Τι δουλειά, όμως, έχει μια μαφιόζα μ’ έναν άνθρωπο του νόμου; Τα ετερώνυμα έλκονται λένε, κι ας ελπίσουμε ότι αυτή η ρήση θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Κανέλλου.

Ο Παναγής αποκαλύπτει στον παπά πως οι Αθηναίοι ζήτησαν βοήθεια από τη Χρύσα για τους άθλους κι ο παπάς γίνεται έξαλλος, το ίδιο όμως και η Κατερίνα, η οποία πιστεύει ότι ο Παναγής προσπαθεί να τους σαμποτάρει. Παναγής και Κατερίνα καβγαδίζουν για ακόμα μια φορά. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος έχει στριμώξει τη Φένια για να του επιβεβαιώσει το άλλοθι του Τζίμη. Θα καρφώσει η Φένια το αφεντικό της ή θα τον καλύψει για να μη χάσει τη δουλειά της; Ένα βίντεο του παπά, χάρη στον Τζώρτζη μας, θα γίνει viral. Πώς θα αντιδράσει ο παπάς όταν το μάθει; Σίγουρα, όχι καλά!

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΡΙΤΗ 28/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Επεισόδιο 7ο: Οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Τουλάχιστον αυτό μοιάζει να πιστεύει ο Τζώρτζης, που έκανε viral τον παπα-Νώντα. Ο παπάς, που ξεφτιλίστηκε στο Πανελλήνιο όμως, δεν συμμερίζεται τη γνώμη του, βάζει στο μάτι τον Τζώρτζη και φυσικά δίνει τον πόντο στους Πλατανιώτες, που μετράνε την πρώτη τους νίκη! Η ανυποψίαστη Φένια προσπαθεί να γίνει φίλη με την Κατερίνα και της ζητάει να τη βοηθήσει στο πάρτι αρραβώνων, που ετοιμάζει ως έκπληξη στον Παναγή.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 7/1: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε ολόκληρο το χωριό στη μαφία

Η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να πετύχει η σχέση του Παναγή με τη Φένια, την ώρα που η Καλλιόπη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σάββα για τη νίκη που της χάρισε, τον προσκαλεί μαζί με τη γυναίκα του για φαγητό. Στο γεύμα αυτό, όμως, οι μαφιόζοι θα καταφέρουν να αποσπάσουν μια σημαντική πληροφορία για τον θάνατο του Βαλεντίνο, το πώς θα την αξιοποιήσουν βέβαια είναι ένα άλλο θέμα! Μάρμω και Αγγέλα προσπαθούν να εξιχνιάσουν τον ρόλο του Τζίμη στην υπόθεση θανάτου του Βαλεντίνο. Θα τα καταφέρουν; Ό,τι και να συμβεί, πάντως, στον Πλάτανο δεν είναι ικανό να αποτρέψει τη Φένια από το πάρτι που οργανώνει. Κι έτσι, χωρίς ο Παναγής να το καταλάβει, βρίσκεται και επίσημα αρραβωνιασμένος με τη Φένια!

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Επεισόδιο 8ο: «Ο κουμπάρος… την κουμπάρα» λέει μια παροιμία, που μάλλον η Φένια δεν γνωρίζει, ειδάλλως δεν θα πρότεινε στην Κατερίνα αυτό τον ρόλο! Κατερίνα και Παναγής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κουμπαριά, που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, εκτός από τη Φένια που δεν γνωρίζει το παρελθόν. Η κουμπαριά δεν είναι, όμως, το μόνο νέο από το πάρτι αρραβώνων. Η Αλίκη συστήνεται στη νεολαία του Πλατάνου ρίχνοντας μια μπουνιά στον Τζώρτζη, που τολμά να μιλά άσχημα στον Κανέλλο, τον οποίο ήδη θεωρεί αγόρι της! Την ίδια ώρα, ο Ηλίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Φιλιώ, αλλά ο δρόμος για την καρδιά της είναι στρωμένος με παρεξηγήσεις.

Ο Σάββας και η Βαλέρια ψάχνουν εναγωνίως να βρουν στοιχεία για τις τρούφες και οργανώνουν μια διάρρηξη. Οι φαντομάδες του Πλατάνου εισβάλλουν στο σπίτι που μένει η Μάρμω και η συνέχεια θα είναι απρόβλεπτη! Ο Ηλίας συλλαμβάνει μια άκρως παραβατική ιδέα, να κλέψει από τον παπά το βιβλίο που περιέχει τις επόμενες δοκιμασίες. Συνήθως, βέβαια, οι ιδέες του Ηλία καταλήγουν σε φιάσκο… Αν, όμως, τα καταφέρει αυτή τη φορά, θα κερδίσει προβάδισμα για τον Πλάτανο. Αν δεν τα καταφέρει, θα κερδίσει την οργή του παπα-Νώντα!

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΕΜΠΤΗ 30/09/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Επεισόδιο 9ο: Ο Θεός, λέει, αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Τους κλέφτες μας, τη Βαλέρια και τον Σάββα, τους προστατεύει από τη μαγκουριά της Μάρμως, καθώς εκείνη δεν τους αντιλαμβάνεται, παρότι εισβάλλουν σπίτι της. Αγαπάει όμως και τη Μις Μάρμω, καθώς φροντίζει να της αφήσει ένα στοιχείο από τη διάρρηξη. Τα νεύρα του Παναγή και της Κατερίνας είναι στο κόκκινο, αφού η Φένια θέλει να τους κάνει κουμπάρους… με το ζόρι! Η Αγγέλα είναι έτοιμη για δίσκο, αλλά ο Θοδωρής της τη φέρνει και την κάνει έξαλλη. Ο Τζώρτζης ακόμα παραμιλάει από την μπούφλα της Αλίκης, την ώρα που εκείνη παραμιλάει από έρωτα για τον Κανέλλο.

Μια παρεξήγηση, όμως, θα την φέρει κοντά με τον Χαραλάμπη και την Καλλιόπη, που θα προσφερθούν να τη βοηθήσουν. Ο Κανέλλος συνεχίζει την έρευνα για τον φόνο, αλλά ο Τζίμης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Πώς θα αντιδράσουν η Μάρμω και η Αγγέλα όταν βρουν ένα πανάκριβο σκουλαρίκι στο σπίτι τους; Και τι θα σκαρφιστούν Σάββας και Αλίκη για να εξαφανίσουν το ενοχοποιητικό στοιχείο; Τελικά, ο Θεός ποιον αγαπάει πιο πολύ, τον κλέφτη ή τον νοικοκύρη;

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Eπεισόδιο 10ο: Τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια, θα ήταν μια ερώτηση που θα μπορούσε κανείς να απευθύνει στη Φένια, όταν εκείνη προβληματίζεται από τις συχνές συναντήσεις του Παναγή με την Κατερίνα και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, όταν είναι μαζί της. Το ένστικτό της την οδηγεί στο να το ψάξει, τους παρακολουθεί και τελικά μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τη σχέση τους. Η Φένια, όμως, δεν είναι η μόνη που έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ταράζει. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Κατερίνα, καθώς μοιάζει να υποψιάζεται πως ο Τζίμης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της.

Η Κατερίνα, γνωστή για τον δυναμισμό, την ξεροκεφαλιά και το πείσμα της, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον ξεσκεπάσει… Το σκουλαρίκι που βρίσκουν η Μάρμω και η Αγγέλα είναι πανάκριβο και βαριές υποψίες γεννιούνται για τον πραγματικό λόγο της άφιξης της Βαλέριας και του Σάββα στο χωριό. Η παμπόνηρη Μάρμω θα προσπαθήσει να τους ξεσκεπάσει και είναι γνωστό ότι όταν θέλει κάτι η Μάρμω, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχει!

πηγή

 

 

 

 

 

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: όσα θα δούμε στα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *