Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Γυναίκα Του Λυκούργου Επιστρέφει Στην Μάνη Και Αναστατώνει Την Ζωή Των Ηρώων.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Γυναίκα Του Λυκούργου Επιστρέφει Στην Μάνη Και Αναστατώνει Την Ζωή Των Ηρώων.Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Γυναίκα Του Λυκούργου Επιστρέφει Στην Μάνη Και Αναστατώνει Την Ζωή Των Ηρώων.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Γη της Ελιάς συνεχίζει δυναμικά στο Mega εντυπωσιάζοντας το κοινό με την δυνατή και ενδιαφέρουσα πλοκή της. Τα καθημερινά επεισόδια που παρακολουθούμε στις οθόνες μας είναι γεμάτα σασπένς, αγωνία και οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η γυναίκα του Λυκούργου επιστρέφει στην Μάνη και αναστατώνει την ζωή των ηρώων.
Μια νέα προσθήκη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς αφού η πρώην γυναίκα του Λυκούργου θα επιστρέψει στην Μάνη μετά από πολλά χρόνια και θα αναστατώσει την ζωή αρκετών ηρώων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αγωνιά: «Αν βρεθεί κάτι ενημέρωσε με»
Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Γυναίκα Του Λυκούργου Επιστρέφει Στην Μάνη Και Αναστατώνει Την Ζωή Των Ηρώων.
Μαρία Φιλίππου

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Μέλπω, την πρώην γυναίκα του Λυκούργου Μπράτη που υποδύεται εξαιρετικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα είναι η Μαρία Φιλίππου. Οι δυο τους χώρισαν πριν πολλά χρόνια όχι με τόσο καλό τρόπο. Η Μέλπω τον παράτησε, μαζί και το παιδί τους που βρισκόταν στην εφηβεία, και πήγε να ζήσει με έναν ταβερνιάρη. Τώρα, επιστρέφει στη Μάνη επιθυμώντας την επανασύνδεση. Πως θα αντιδράσει ο Λυκούργος; Θα την δεχτεί πίσω στην ζωή του;

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11, 12

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς θα είναι καταιγιστικές με τον ερχομό της Μέλπως, της πρώην γυναίκας του Λυκούργου η οποία επιστρέφει στην Μάνη προκαλώντας αναστάτωση στην ζωή του πρώην άντρα της.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *