Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το Δημήτρη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το ΔημήτρηΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το Δημήτρη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε τη μεγαλύτερη έως τώρα αποκάλυψη για τη νέα σειρά του Mega.

Η τηλεθέαση καλπάζει για τη Γη της Ελιάς και ο γνωστός σκηνοθέτης αποφάσισε να δώσει μία «καυτή» πληροφορία για τη συνέχεια.

Μέσω ενός στόρι στο Instagram μας δείχνει μία σκηνή, στην οποία φαίνεται η Άννα να πηγαίνει στο σπίτι που μένει η Αθηνά με τον Δημήτρη και να ζητάει τον λόγο από την «αφεντικίνα» της, επειδή – σύμφωνα με τα λεγόμενά της- δεν επιτρέπει στον γιο της να είναι μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο καθηλωτική σκηνή της σειράς

Αυτή είναι μία δικαιολογία του γοητευτικού άντρα στην κοπέλα, την οποία είδαμε στα τελευταία επεισόδια να φλερτάρει επίμονα και, μάλιστα, να νοικιάζει σπίτι στον Πύργο για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το ΔημήτρηΩστόσο, κάτι φαίνεται πως πήγε στραβά στη μεταξύ τους σχέση και ο Δημήτρης έψαξε κάποιον τρόπο να αποφύγει την Άννα. Η κοπέλα, όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει εύκολα τα όπλα.

Φυσικά, δε γνωρίζει την πραγματική σχέση που έχει ο άντρας που είναι ερωτευμένη με την Αθηνά, με την τελευταία να παθαίνει σοκ όταν ακούει τα μαντάτα. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το Δημήτρη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι αντάλλαγμα ζητά ο Ισίδωρος από την Ισμήνη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *