ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Μαθιός πλησιάζει ερωτικά την Βασιλική

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Μαθιός πλησιάζει ερωτικά την ΒασιλικήΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Μαθιός πλησιάζει ερωτικά την Βασιλική

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΣΑΣΜΟΣ

Ο θάνατος του Στεφανή θα αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Μαθιό. Άλλωστε, ο έρωτάς του για την Βασιλική, δεν κρύβεται. Ο Μαθιός και η Βασιλική θα έρθουν πολύ κοντά στη σειρά Σασμός, με τον πρωταγωνιστή να εκφράζεται όλο και πιο έντονα.

Όσο η Βασιλική κλαίει πάνω από τον νεκρό σύζυγό της, ο Μαθιός ετοιμάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια. Την πικρή αλήθεια για την παράνομη σχέση που είχε ο σύζυγός της με την Άσπα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Σε Κύκλωμα Αρχαιοκαπηλίας Μπλέκει Τον Κώστα Ο Διονύσης

Τα νέα αυτά θα φτάσουν σε όλο το χωριό. Όλοι θα μάθουν πως ο Στεφανής διατηρούσε παράνομο δεσμό. Η Βασιλική θα λυγίσει. Από τη μία τον θρηνεί, από την άλλη τον σιχαίνεται για το κακό που της έκανε.

Ο Μαθιός, βρίσκει την ευκαιρία και έρχεται κοντά της.

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Μαθιός πλησιάζει ερωτικά την Βασιλική

Ο Μαθιός στέκεται φρουρός της οικογένειας

Η πρώτη κίνηση που θα κάνει ο Μαθιός, θα είναι να πλησιάσει τον Νικηφόρο. Θα σταθεί στο πλευρό του ως πατέρας, ενώ θα κάνει τα πάντα για να βρει αυτόν που σκότωσε τον Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: O Σύζυγος Της Άσπας Oμολογεί Πως Έβαψε Τα Χέρια Του Με Αίμα

Θα μιλάει διαρκώς για εκδίκηση, θα στέκεται δίπλα στον νεαρό, δίνοντάς του κουράγιο. Μετά από καιρό, ο Νικηφόρος θα βλέπει στο βλέμμα του Μαθιού τον πατέρα του και οι δυο τους θα γίνουν αχώριστοι.

 

Αντίστοιχα, η Βασιλική θα βρει παρηγοριά στην ασφάλεια που θα της παρέχει ο Μαθιός, στη σειρά Σασμός. Τα συναισθήματά της θα μπλεχτούν. Γνωρίζοντας την αλήθεια για τον Στεφανή, θα ξεσπάσει, θα ζητήσει αλλού στήριξη.

Μόνο που κανείς τους δε γνωρίζει το πραγματικό πρόσωπο που κρύβει ο Μαθιός…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση