Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Βικτώρια σημαδεύει με όπλο τον Ντίνο

Η Βικτώρια, στην σειρά, Ο Παράδεισος των Κυριών, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Τα πάντα είναι εναντίον της και το κουβάρι των παρανομιών της έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Πλέον δεν έχει να πιαστεί από πουθενά. Άφραγκη και μόνη, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ρίξει τα δίχτυα της στον Ζήση και να γίνουν ζευγάρι.

Στα άκρα Βικτώρια και Ντίνος στον Παράδεισο των Κυριών

Το μαντίλι του Θανάση που βρίσκουν στο σπίτι των Μπουραντάδων, φέρνει μεγάλη αναστάτωση και η Βικτώρια για μια ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο, κάνει τα πάντα για να αποφύγει την ανάκριση. Πηγαίνοντας όμως στο βρεφοκομείο την περιμένει κάτι ακόμα χειρότερο, καθώς η αστυνομία τα έχει κάνει όλα φύλλο και φτερό, ενώ ο Αναγνώστου, κι αυτός απελπισμένος, ζητάει από τον Ζήση να τον βοηθήσει να βρει τον Χρηστίδη.

Βοήθεια όμως ζητάει από τον Ζήση και η Βικτώρια, ενώ ο Ντίνος πηγαίνει στο βρεφοκομείο και έρχεται σε σύγκρουση μαζί της, η οποία εκείνη την ώρα προσπαθεί να σκίσει την ατζέντα με τα ονόματα των παιδιών και τις παρανομίες της. Ο Ντίνος ορμάει να της την πάρει και ενώ έρχονται στα χέρια, καταφέρνει να αποσπάσει κάποιες σκισμένες σελίδες, ενώ την απειλεί: «Θα καλέσω την αστυνομία, να σε συλλάβει τώρα».

Εκείνη βγάζει όπλο: «Αν προλάβεις, Παπακώστα», είναι τα λόγια της. Στο μεταξύ, στα χαρτιά που έχει πάρει ο Ντίνος βλέπει και το όνομα της Μιράντας, την οποία ενημερώνει: «Πιστεύω ότι η Καρτεζίνη εμπλέκεται στην υιοθεσία της κόρης σου», της λέει. Η Βικτώρια μην έχοντας πού αλλού να πάει, στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Ζήση με τον οποίο όχι μόνο γίνονται ζευγάρι και κοιμούνται μαζί, αλλά του λέει και ότι τον αγαπάει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *