Η γη της ελιάς επεισόδια 25 + 26: Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέρια

Η γη της ελιάς επεισόδια 25 + 26: Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέριαΗ γη της ελιάς 25 + 26:Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέρια

 

Επεισόδιο 25 (Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου)

Η απρόσμενη επίσκεψη του Ισίδωρου στο εξοχικό της Καρδαμύλης, αιφνιδιάζει την Ιουλία και τον Στάθη. Ο Μάνος πιάνει τον Φίλιππο και του ζητά να κρατήσει τη Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα. Ο Φίλιππος εξοργίζεται και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Στο μεταξύ, η Αρετή βρίσκεται για πρώτη φορά με τη Βασιλική, μετά τη φυγή της από το σπίτι, και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω. Η Μαρίνα και η Αντιγόνη έρχονται πιο κοντά και όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια καινούργια φιλία.

Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η αλήθεια βγαίνει στο φως

Μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου μέσα στην καταιγίδα, θα έχει απρόσμενη εξέλιξη… Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του.

 

Η γη της ελιάς: O Δημήτρης απειλεί την Αθηνά πως θα αποκαλύψει τη σχέση τους

 

Επεισόδιο 26 (Πέμπτη 23 Σεπτεμβίου)

 

Η γη της ελιάς επεισόδια 25 + 26: Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέρια

 

Ο Φίλιππος κι η Βασιλική βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, χωρίς ο Φίλιππος να αναφέρει στη Χάιδω για ποια κοπέλα πρόκειται. Η Ιουλία προθυμοποιείται να βοηθήσει τη Μυρτάλη με την υπόθεση του ντετέκτιβ και προσφέρεται να πάει μαζί της στην Αθήνα.

Η Αντιγόνη αρχίζει να ψαρεύει τη Μυρτάλη για πληροφορίες σχετικά με το οικόσημο και το παρελθόν της οικογένειάς της. Η Χάιδω πετυχαίνει τη Μαρίνα στο καφενείο και τη ρεζιλεύει για μια ακόμη φορά.

Η Αρετή τρώγεται με τα ρούχα της με την απουσία της Βασιλικής και καυγαδίζει συνεχώς με τον Στάθη. Αυτό τον σπρώχνει όλο και πιο έντονα στην αγκαλιά της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στη Σωτηρία να προχωρήσει σε μια ακόμα εκτέλεση ηλικιωμένου. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνες για την άγνωστη γυναίκα στο Σούνιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

Επίσης, η συνάντησή του με την αγροτική γιατρό θα αποβεί μοιραία, καθώς η Αντιγόνη δεν του είναι αδιάφορη. Ο Στέφανος δυσανασχετεί με την παρουσία του Αλέξη στο συσσίτιο. Η Αθηνά γιορτάζει τα γενέθλιά της κι η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Η γη της ελιάς επεισόδια 25 + 26: Μάνος και Φίλιππος πιάνονται στα χέρια

πηγή

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27- 28 -29- 30

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18 – 19 – 20 – 21- 22 – 23 – 24

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9-10-11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *