Η γη της ελιάς, επεισόδια 27- 28 -29- 30

Η γη της ελιάς, επεισόδια 27- 28 -29- 30

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 27- 28 -29- 30 : . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην σειρά του MEGA

Η γη της ελιάς, επεισόδια 27- 28 -29- 30

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς, είδαμε πως:

Η Άννα πιέζει τον Δημήτρη να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με διάφορες δικαιολογίες. Η Ευτυχία κι ο Αποστόλης έρχονται ακόμα πιο κοντά, ενώ ο Ανέστης καραδοκεί. Ο Λυκούργος εξομολογείται στη Χάιδω ότι νιώθει τύψεις για τον άδικο χαμό του Σταύρου Βρεττάκου, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 26 του χρόνια. Η Μυρτάλη αποφασίζει να βοηθήσει με το συσσίτιο για τους άστεγους, γεγονός που ενοχλεί τον Στέφανο, καθώς εκείνη θα βρίσκεται «κοντά» στον Αλέξη. Ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλει τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή…

Η γη της ελιάς επεισόδιο 27 – η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει

Η γη της ελιάς επεισόδιο 27 – η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνειΕπεισόδιο 27

Η Χάιδω ενημερώνει τον Ισίδωρο για τις απειλές που της εξαπέλυσε ο Μάνος, κι εκείνος, με τη σειρά του, προσπαθεί να τον συνετίσει, αλλά μάταια.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα, παρόλο που εκτιμά τον τρόπο που την υπερασπίστηκε ο Μάνος, δεν βρίσκει το κουράγιο να του δώσει άλλη μια ευκαιρία κι αυτός της ανακοινώνει πως δεν σκοπεύει να την κυνηγήσει άλλο.

Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει αφόρητη. Η Αρετή δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης της και ξεσπά συνεχώς στον Στάθη.

Από την άλλη, ο Στάθης νιώθει τύψεις λόγω της κατάστασης με την Ιουλία και δεν του πάει καρδιά να αποπάρει τη γυναίκα του. Ο Δημήτρης βγαίνει για φαγητό με την Αντιγόνη και τη Μαρίνα, γεγονός που μαθαίνει ο Αποστόλης.

Οι έρευνες της αστυνομίας, σε σχέση με το διπλό φονικό, παραμένουν άκαρπες κι η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Το τέλος του Τζανή από τον Πύργο των Λασκαραίων

Η Αρετή κατηγορεί τη Μυρτάλη για όσα της φταίνε, κι έτσι η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι, γυρεύοντας καταφύγιο στη Μαρίνα.

Παράλληλα, ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Ανέστη να βγάλουν τη Μυρτάλη από τη μέση, μια και καλή. Η Άννα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, εμφανίζεται στην Αθηνά και της μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη.

 

Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι της.Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι της.

Επεισόδιο 28

Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι της. Ο Στάθης λέει στην Ιουλία ότι θα χωρίσει με την Αρετή το συντομότερο δυνατό.

Η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας, με τον Στέφανο να φεύγει κι αυτός από το πατρικό του και να την ακολουθεί. Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της.

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν μια βόλτα με το αμάξι και ο Φίλιππος προσπαθεί να πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

Ο Κωνσταντίνος, μαθαίνει ότι κάποια μαγαζιά στο Γύθειο και στην Καλαμάτα δεν θέλουν την «προστασία» του κι αμέσως περνά στην αντεπίθεση!

Ο Στάθης κάνει μια κουβέντα στην Βασιλική με σκοπό να την πείσει να γυρίσει σπίτι. Η Ιουλία γίνεται όλο και πιο δυναμική στην επιχείρηση, γεγονός που χαροποιεί πολύ τον Ισίδωρο.

Παράλληλα, η Αντιγόνη συνεχίζει την έρευνα και έρχεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Δημήτρης εκβιάζει την Αθηνά για χρήματα απειλώντας την ότι θα αποκαλύψει σε όλη τη Μάνη πως δεν είναι γιoς της.

 

Η γη της ελιάς,επεισόδιο 29 – η Ευτυχία μαχαιρώνει τον Ανέστη!Η γη της ελιάς,επεισόδιο 29 – η Ευτυχία μαχαιρώνει τον Ανέστη!

Επεισόδιο 29

Δυο κυνηγοί βρίσκουν το πτώμα της Σωτηρίας, της συνεργάτιδας του Κωνσταντίνου, θαμμένο στο δάσος.

Ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω στον στυγνό του εκβιασμό και η Αθηνά βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο. Στο μεταξύ, ο κακοποιός που έχει προσλάβει ο Ανέστης σχεδιάζει την τελευταία του επίθεση κατά της Μυρτάλης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το φρικτό τέλος της Αθηνάς στη σειρά

Η Αρετή ξεκινά μαθήματα οδήγησης και ο Στάθης χαίρεται που αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας και το ζευγάρι κάνει έρωτα για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό.

Ο Ανέστης είναι πάλι μεθυσμένος και χτυπά την Ευτυχία με πολύ βίαιο τρόπο, η Ευτυχία, όμως, φτάνει στα όριά της και, πάνω στην απόγνωσή της, αρπάζει ένα μαχαίρι και τον τραυματίζει.

Η Αρετή μαθαίνει ότι η Βασιλική φιλιόταν με κάποιον έξω από το σπίτι του Αποστόλη και γίνεται έξαλλη. Η Μαργαρίτα με την Αθηνά βγαίνουν για φαγητό και δείχνουν ότι σιγά σιγά αποκτούν και πάλι τη σχέση που είχαν κάποτε.

 

Η γη της ελιάς, επεισόδιο 30 – η Μυρτάλη τραυματισμένη στο νοσοκομείο!Η γη της ελιάς, επεισόδιο 30 – η Μυρτάλη τραυματισμένη στο νοσοκομείο!

Επεισόδιο 30

Ο Αλέξης μεταφέρει τη Μυρτάλη, τραυματισμένη, στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Η Μυρτάλη έχει χάσει το κινητό της και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Στέφανο από το κινητό του Αλέξη. Ο Στέφανος, όμως, εξαγριώνεται και δεν δέχεται ούτε καν να την ακούσει.

Στο μεταξύ, ο Στάθης καλείται να δώσει εξηγήσεις στον γιο του για την παλιά του σχέση με την Ιουλία. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος με τον Ανέστη γιατί απέτυχε, για μια ακόμα φορά, να ολοκληρώσει τα δολοφονικά σχέδιά του. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες.

Η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο περιπλέκεται όλο και πιο πολύ, με το ζευγάρι να οδηγείται σε ένα μεγάλο καυγά και στο τέλος στον χωρισμό…
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35-36-37-38-39

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27- 28 -29- 30

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18 – 19 – 20 – 21- 22 – 23 – 24

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9-10-11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *