Γη της ελιάς, το μέλλον που θα έχει η Βασιλική στη Μάνη

Γη της ελιάς, το μέλλον που θα έχει η Βασιλική στη ΜάνηΗ Ιφιγένεια Τζόλα αγάπησε τη… Βασιλική, την ηρωίδα που υποδύεται στη «Γη της ελιάς», από την πρώτη στιγμή και προσπαθεί να την κάνει όσο πιο αγαπητή μπορεί στο κοινό. Στην συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Tivi Σίριαλ, την αποκωδικοποιεί και αποκαλύπτει το μέλλον που θα έχει στη Μάνη που δημιούργησε ο Αντρέας Γεωργίου.”

Bρίσκεστε στη Μάνη αυτή την περίοδο… Τι ακριβώς συμβαίνει εκεί;

«Η Μάνη του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου είναι μια όμορφη γραφική πόλη, στην οποία όμως τα λάθη του παρελθόντος και τα πάθη των ηρώων θα καθορίσουν την εξέλιξη των πραγμάτων. θα έλεγα λοιπόν πως η ύβρις, η νέμεσις και η τίσις είναι οι 3 λέξεις που θα χαρακτηρίσουν απόλυτα τα όσα διαδραματιστούνε».

Είναι γνώριμο πρόσωπο η Βασιλική που υποδύεστε;

«Η Βασιλική είναι μια ευαίσθητη και συνεσταλμένη κοπέλα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Εχει αρχές και αξίες και έναν πλούσιο εσωτερικό κόσμο, που δεν της επιτρέπει να εναντιώνεται στις διαμάχες με τη μητέρα της».

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΖΟΛΑ «Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ»

Ζει στη σκιά της μητέρας της, ωστόσο θα βρει τρόπο να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της;

«Η πρωίδα μου, αν και ζει στη σκιά της μητέρας της, είναι μια κοπέλα που διαθέτει έναν εσωτερικό δυναμισμό, ο οποίος θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμή της στον αγώνα για την πραγμάτωση των επιθυμιών της».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Το καθηλωτικό φινάλε – Καίγεται ολοσχερώς…

θα τη δούμε να έρχεται κάποια στιγμή σε σύγκρουση με εκείνη;

«Η Βασιλική, αν και ευαίσθητη Κοπέλα, διαθέτει έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και αρχές που της επιτρέπουν να ξεχωρίζει και να αντιλαμβάνεται σωστά τις οποίες διαφωνίες χωρίς να τις Παρερμηνεύει με έλλειψη μητρικής αγάπης. θα ήταν αδυναμία ενσυναίσθησης και κατανόησης από τη μεριά της Βασιλικής η πεποίθηση ότι η μητέρα της δεν την αγαπάει εξίσου».

Η αγάπη του πατέρα της θα μετριάσει την κατάσταση που βιώνει;

«Σίγουρα η στήριξη και η αγάπη που της προσφέρει ο πατέρας της είναι δύο σημαπικοί παράγοντες, με τους οποίους επέρχεται και η ισορροπία στην ψυχοσύνθεση της Βασιλικής».

Η θέση του Στέφανου στη ζωή της ποια θα είναι;

«Ο Στέφανος, όντας ο μεγάλος ο αδελφός της και έχοντας αγάπη για τη μικρή του αδελφή, θα είναι δίπλα της να τη στηρίζει. Δεν παύουμε, όμως, να μιλάμε για διαφωνίες που σχετίζονται με τη μητέρα τους».

Ποιος είναι ο νέος που μπαίνει στη ζωή και την καρδιά της;

«Η Βασιλική, ούσα μια νέα κοπέλα, θα μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα και θα ερωτευτεί έναν νέο, που όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με ένα κρυμμένο μυστικό».

Αυτός ο έρωτας θα ολοκληρωθεί; θα βρει ανταπόκριση;

«Δεν γνωρίζω τι θα γίνει, καθώς καμιά φορά η καρδιά παίρνει τις δικές της αποφάσεις».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αννα και Κυπριανή είναι το ίδιο πρόσωπο;

Καθώς είναι καταπιεσμένη, υπάρχει περίπτωση να τη δούμε να φεύγει από τη Μάνη;

«Είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζω. Αλλωστε η πένα της Βάνας Δημητρίου πάντα βρίσκει τρόπο να μας εκπλήσσει και να μας κρατάει σε αγωνία».

θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα με τον τρόπο της;

«Η Βασιλική είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τις εντάσεις, γι’ αυτό και προσπαθεί να βρίσκει την ηρεμία που χρειάζεται μέσα από αυτά που της αρέσουν ή, κάποιες φορές, να προσπαθεί διά του λόγου να ηρεμεί τα πνεύματα»,

Κόντρα ρόλος και για την Ιφιγένεια Τζόλα αλλά και την Ιφιγένεια Μαρόγλου… Πώς σας φάνηκε όταν τον διαβάσατε για πρώτη φορά;

«Κόντρα ρόλος ο χαρακτήρας της Βασιλικής, ωστόσο είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορείς να μην τον κατανοήσεις και να μην τον αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή, θα έλεγα λοιπόν πως πρώτη μου αντίδραση ήταν να χαρώ αλλά και να δεχτώ την πρόκληση να αγκαλιάσω και να ζωντανέψω όσο πιο πιστά γίνεται αυτόν τον όμορφο χαρακτήρα».

Εχετε άλλα πλάνα;

«Εχω κάποια πλάνα, που όμως δεν είμαι σε θέση να συζητήσω προς το παρόν. Αυτό πάντως που θα ήθελα να κάνω όσο πιο σύντομα γίνεται είναι να ολοκληρώσω τις σπουδές μου».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *