ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ που βλέπουμε στον ALPHA από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9

Επεισόδιο 4

Η Ρωξάνη παίρνει από τα μέλη της οικογένειας χρήματα, αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες και τους αναγκάζει σε αυστηρή οικονομία. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους, καθώς αναγκάζονται να πάνε στη δουλειά με το λεωφορείο. Η Ρωξάνη όμως προσπαθεί παράλληλα να βρει λύση προκειμένου να σώσει την ΑΡΜΕΚΟ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6

Με τη βοήθεια της Νικόλ σκέφτεται μια πιθανή έκβαση που μπορεί να βοηθήσει την εταιρία να ορθοποδήσει. Η Γεσθημανή πείθει την Έλλη να ανακοινώσει τον γάμο της με το Δημήτρη στο πάρτι της Νικόλ, παρά τις αντιδράσεις του Δημήτρη. Παράλληλα, η Τζοβάνα μαθαίνει ότι η πεθερά της φουσκώνει τα μυαλά του Άρη για σπουδές animation και εξοργίζεται.

Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, μια αναπάντεχη απόφαση του Λευτέρη και της Νάντιας θα φέρει τη Ρωξάνη προ μεγάλης εκπλήξεως.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9Επεισόδιο 5

Η Ρωξάνη, “δέχεται” ψύχραιμα την ανακοίνωση γάμου του Λευτέρη με τη Νάντια, αλλά πιέζει το Μενέλαο να φέρει πίσω την Τζοβάνα. Η Τζοβάνα από τη μεριά της, επιστρέφει μόνη της γιατί αισθάνεται ότι χάνει έδαφος έναντι της Ρωξάνης στη σχέση της με τον Άρη.

Κι ενώ η Γεσθημανή βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για το πάρτι της Νικόλ, η Ρωξάνη με τα κορίτσια του σπιτιού πηγαίνει στη λαϊκή αγορά για ψώνια. Εκεί, συναντά τον Δημήτρη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Κοίτα την ζωή σου και μην ανακατεύεσαι…»

Ο Παπαπέτρου ξεκινά την πολιορκία της Ρωξάνης, η οποία στο πάρτι της Νικόλ θα μάθει την αλήθεια για το Δημήτρη και την Έλλη.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9Επεισόδιο 6

Η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με το μεγάλο της έρωτα. Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτή όσο και το Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις.

Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη… η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία.

Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

Επεισόδιο 7

Η αποκάλυψη του βίντεο από την Αμερική, στριμώχνει ιδιαίτερα την Ρωξάνη. Θα μπορέσει να ξεφύγει χωρίς να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια; Στο barbeque πάρτι που θα οργανώσει θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και ταυτόχρονα να επέμβει στις ζωές τους. Ο Άρης, συναντά ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή του στο μέλλον. Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης και του προτείνει να τους παντρέψει ο Θωμάς και… η Ρωξάνη. Η Έλλη σχεδιάζει ένα δείπνο για να προξενέψει τον Θωμά στη Ρωξάνη. Θα πετύχει το δείπνο; Ή θα καταλήξει σε φιάσκο; ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9Επεισόδιο 8

Η λιποθυμία της Έλλης διαλύει το δείπνο και φέρνει εντάσεις ανάμεσα στο Δημήτρη και τη Ρωξάνη. Ο θυμός του Άρη με τους γονείς του που δεν καταλαβαίνουν τα όνειρα του, αναγκάζει τη Τζοβάνα και το Μενέλαο να αναθεωρήσουν τη σχέση τους με το γιο τους. Η Ρωξάνη συνεχίζει τα καψόνια στα παιδιά της, ενώ μαθαίνει ότι η αίτηση για αναχρηματοδότηση της ΑΡΜΕΚΟ έχει προβλήματα.

Στο σχολείο, ο Άρης τρώει δούλεμα για το φιλί του με τη Δανάη, η οποία σε αντίθεση με αυτόν το αντιμετωπίζει πολύ κουλ. Παράλληλα, στην ΑΡΜΕΚΟ η Ρωξάνη αναθέτει σε όλους διαφορετικές δουλειές και σίγουρα δεν λείπουν οι εντάσεις.
Στον ρόλο του Ζαχαρία Αποστολάκη, ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

Επεισόδιο 9

Στην προσπάθειά της να πετύχει την αναχρηματοδότηση του δανείου η Ρωξάνη, γνωρίζει τον γοητευτικό-και νεότερό της-διευθυντή της τράπεζας, τον Ζαχαρία. Ο Μενέλαος και ο Μάθιου, παλεύοντας για την θέση της υποδιεύθυνσης, προσπαθούν να εισπράξουν χρωστούμενα από παλιούς πελάτες με ανεξόφλητες εκκρεμότητες, αλλά τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Η Γεσθημανή πιέζει την Έλλη να έρθει να μείνει μαζί τους για να την προσέχουν, αλλά η πρόσκληση επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ο Μάθιου και η Κορίνα αποφασίζουν να επισκεφθούν γιατρό για το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν, την στιγμή που η Τζοβάνα κάνει μια καινούργια ανακάλυψη σχετικά με την Ρωξάνη. Κι όλα αυτά, ενώ οι υπάλληλοι της εταιρίας απειλούν με αποχωρήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *