Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια δολοφονία σοκάρει το χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια δολοφονία σοκάρει το χωριόΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια δολοφονία σοκάρει το χωριό

Η αγαπημένη κωμική σειρά της Κρατικής Τηλεόρασης, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο επιστρέφει για δεύτερη σεζόν την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ. Οι εξελίξεις στο χωριό του Πλατάνου θα είναι πολλές αφού νέα πρόσωπα θα εισβάλουν και θα αναστατώσουν τις ζωές των υπόλοιπων κατοίκων του χωριού. Μια δολοφονία θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο με τους κατοίκους να αναστατώνονται με αυτή την εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 52-53-54: Η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνει στη σειρά

Ο επισκέπτης που καταλήγει νεκρός

Ένα μεγάλο πανηγύρι στήνεται στην πλατεία του χωριού με έναν μυστηριώδη άνδρα να καταφθάνει εκεί. Ο άνδρας αυτός ονομάζεται Βαλεντίνο και η ελεύση του στο χωριό του Πλατάνου προκαλεί αναστάτωση. Ενώ όλοι οι Πλατανιώτες διασκεδάζουν την επόμενη ημέρα ένα αναπάντεχο γεγονός ταράζει τους πάντες. Ο Ιταλός Βαλεντίνο είναι νεκρός!

 

Η Αστυνομία αναλαμβάνει αμέσως τις έρευνες αυτό όμως είναι αδύνατον μιας και ο Κανέλλος είναι ο δολοφόνος. Πιο συγκεκριμένα πέρασε τον άνδρα για μπεκάτσα και τον πυροβόλησε άθελά του. Την ίδια κιόλας ημέρα στο χωριό εμφανίζεται ο νέος παπάς, ο οποίος σκοπεύει να βάλει σε μια τάξη και το χωριό αλλά και τους κατοίκους του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες:Ο Λάμπρος επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι

Το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο επιστρέφει για δεύτερη σεζόν με μια δολοφονία που σοκάρει τους πάντες. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ στην ΕΡΤ1.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *