Άγριες Μέλισσες: Βόμβα, ο Δούκας στη φυλακή!

Άγριες Μέλισσες: Βόμβα, ο Δούκας στη φυλακή!Άγριες Μέλισσες: Βόμβα, ο Δούκας στη φυλακή!

Αυτό κι αν θα είναι βόμβα μεγατόνων στη νέα σεζόν της σειράς «Αγριες μέλισσες»! Η Πηνελόπη τιμωρεί τον ίδιο της τον πατέρα για τη δολοφονία του άντρα της! Διαβάστε στη συνέχεια όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που εξασφάλισαμε για εσάς.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ερχόταν η ώρα που η Πηνελόπη Σεβαστού θα κυνηγούσε τον πατέρα της, Δούκα, να τον κλείσει στη φυλακή; Κι όμως, η τρίτη σεζόν της σειράς μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις όσον αφορά την εξέλιξη κάποιων ρόλων και ένας από αυτούς είναι και της μοναχοκόρης των Σεβαστών, που θα τη δούμε να μεταμορφώνεται από το άβγαλτο μαλθακό κορίτσι σε μία δυναμική γυναίκα, έτοιμη να τιμωρήσει όποιον έχει κάνει αδικία. Ακόμα κι αν αυτός είναι η ίδια της η οικογένεια…

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Άγριες Μέλισσες: Βόμβα, ο Δούκας στη φυλακή!
Εξι μήνες μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι με τις φωτιές, τους τραγικούς θανάτους του Μιλτιάδη και της Ανέτ αλλά και τον διωγμό των Δούκα και Μυρσίνης Σεβαστού, η ζωή στο χωριό δείχνει να κυλάει και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Τίποτα δεν φαίνεται να ταράζει τις ζωές των κατοίκων και όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ξεχάσουν το κακό παρελθόν.

Μέχρι που η δικτατορία έρχεται στην εξουσία, όλα αλλάζουν ριζικά και ο φόβος φωλιάζει μέσα στους ανθρώπους. Κανείς δεν ξέρει σε ποιον να μιλήσει, ποιον να εμπιστευτεί και τι να πει! Η βαρβαρότητα της εξουσίας προκαλεί φόβο και δέος και κανείς δεν τολμάει να φέρει αντίρρηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει στα χέρια της Χάιδως

Ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο αρχοντικό των Σεβαστών, ενώ ο Μελέτης επιστρέφει και εκείνος ακόμα πιο αδίστακτος και θα γίνει ο συνδετικός κρίκος Ακύλα και Δούκα για τις βρόμικες δουλειές τους.

Στο μεταξύ η Πηνελόπη, η οποία έφυγε στο Παρίσι αφού παίρνει το πτυχίο νομικής (σημείωση: είναι απορίας άξιο το πώς, σύμφωνα με το σενάριο, μέσα σε έξι μήνες σπούδασε και πήρε πτυχίο) επιστρέφει πίσω στο Διαφάνι με σκοπό να ασκήσει τις γνώσεις της πάνω στις σπουδές της και σιγά-σιγά να ετοιμάσει την τιμωρία για τη δολοφονία του Αλέξη.

Μπορεί να μην τον ερωτεύτηκε, αλλά τον αγάπησε και ο θάνατός του της στοίχισε και την έκανε να δει το αληθινό πρόσωπο, της σατανικής οικογένειάς της. Πήγε ενάντια σε όλους και ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση από αυτούς που προκάλεσαν τη δολοφονία του Αλέξη.

Και η θεά τύχη θα είναι με το μέρος της, καθώς όταν πιάνει δουλειά σε δικηγορικό γραφείο όπου ασκεί το επάγγελμα που επέλεξε, εργάτες σε χωράφι ανακαλύπτουν τυχαία το πτώμα του Λούβαρη! Οι έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας αρχίζουν, ενώ η Πηνελόπη ζητάει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας των εισαγγελέων Γραμματικού και Ανδρεάδη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Η καταδίκη του Δούκα Σεβαστού είναι πολύ κοντά! Ομως ο ισχυρός άντρας καταφέρνει να βρει και πάλι τον τρόπο να γλιτώσει την τιμωρία, αφού ο ίδιος θα ισχυριστεί πως το βράδυ της στυγερής δολοφονίας των εισαγγελέων και του Λούβαρη είχε ένα πολύ ισχυρό άλλοθι (η αποκάλυψη του οποίου θα φέρει τα πάνω κάτω και θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις και εξελίξεις).

Για την ώρα, ο ίδιος γλιτώνει το Κελί της φυλακής, αφού με τη βοήθεια της χούντας και μέσω του Ακύλα Μεγαρίτη θα έρθει σε συμφωνία με τους δικαστικούς ώστε να κλείσει μια για πάντα η υπόθεση αυτή! Δεν υπολογίζει όμως την κόρη του, Πηνελόπη Σεβαστού, που έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να φτάσει μέχρι το τέλος την ιστορία αυτή!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;

Με τη ροή που θα πάρει η ιστορία και την αναφορά που θα γίνεται στο πρόσωπο του Αλέξη Γραμματικού, ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης, που τον υποδύθηκε, είχε συζητήσει πριν από το καλοκαίρι να κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στη σειρά που θα βοηθήσουν στα flashback που θα δούμε. Ομως αυτό μοιάζει τώρα να είναι ένα μακρινό σενάριο, καθώς ο νεαρός ηθοποιός θα παίζει στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες», στην οποία μάλιστα και θα πρωταγωνιστεί. Ετσι θα χρειαστεί να γίνει αναπροσαρμογή του σεναρίου των «Μελισσών» ή, καλύτερα, θα λέγαμε της σκηνοθεσίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *