Ήλιος – Spoiler: Η Τζένη απειλεί και καταστρέφει τον Νικήτα

Ήλιος – Spoiler: Η Τζένη απειλεί και καταστρέφει τον Νικήτα

Η καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος επέστρεψε στους δέκτες μας για δεύτερη σεζόν με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να είναι πολλές. Μια νέα γυναίκα θα δούμε στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ή οποία θα εμπλακεί στην σχέση του Νικήτα και της Λήδας. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος την είσοδο της θα κάνει η Αθηνά Καραγιώτη υποδυόμενη την Τζένη την πρώην γυναίκα του Νικήτα.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους

 

Η Τζένη προκαλεί πανικό στην Καβάλα

Μετά την επιστροφή του Νικήτα στην Καβάλα ακολουθεί μια ακόμα επιστροφή. Η πρώην σύζυγος του Νικήτα, η Τζένη επιστρέφει. Το ζευγάρι χώρισε, χωρίς να πάρει ποτέ διαζύγιο. Τώρα, η ηρωίδα αυτή επιστρέφει, φέρνοντας πολλά μυστικά του Νικήτα στην επιφάνεια. Το παρελθόν χτυπά την πόρτα και δε θα είναι για καλό. Η Λήδα θα ταραχτεί αρκετά και η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα. Η ίδια συναντιέται με τον Νικήτα και τον απειλεί λέγοντάς του ότι αν δεν τις δώσει τα χρήματα που του ζήτησε θα πει σε όλους πως είναι ζωντανός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Μια έντονη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος με την Τζένη και τον Νικήτα να έρχονται αντιμέτωποι μετά από καιρό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση