Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πέφτει νεκρή στο έδαφος

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πέφτει νεκρή στο έδαφος

Τα χώματα της Κρήτης θα ποτιστούν με αίμα. Η Βασιλική θα πέσει νεκρή στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες να φαντάζει -πλέον- κάτι πολύ μακρινό. Μετά τον θάνατο του Στεφανή, σειρά θα πάρει και η σύζυγός του.

Όλα θα ξεκινήσουν από την εκδρομή του Στεφανή, του Νικηφόρου και του Μανολιού στα χωράφια. Εκεί, ένας πυροβολισμός θα ρίξει στο έδαφος τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα θρηνήσει με βαθύ πόνο τον πατέρα του, ενώ ο Μανολιός θα σταθεί άφωνος να κοιτάζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μένει ή φεύγει ο Σταύρος; Όλη η αλήθεια

Τα νέα θα φτάσουν παντού. Ο θάνατος του Στεφανή θα σημάνει την έναρξη της βεντέτας. Τα βλέμματα θα στραφούν στην Αργυρώ και στον Πετρή, με την Μαρίνα να βρίσκεται σε τεράστιο πανικό.

Η Βασιλική χάνει τη ζωή της άδοξα

Σύμφωνα με το TV24, η αγαπημένη μας Βασιλική θα πέσει νεκρή, στη σειρά Σασμός. Θα χάσει τη ζωή της άδοξα, μετά τον χαμό του συζύγου της. Ο πραγματικός ένοχος, ακόμη να φανεί.

Κανείς δε γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το αιματηρό παιχνίδι. Όλοι θεωρούν πως υπεύθυνος είναι ο Πέτρος Βρουλάκης, ο οποίος συνεχίζει την βεντέτα, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο για χάρη του παιδιού;

Κανείς δε γνωρίζει την πικρή αλήθεια. Τα βλέμματα στρέφονται αλλού. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Βασιλική θα μαυροφορεθεί και θρηνήσει. Γρήγορα, όμως, θα πέσει κι εκείνη στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της. Για πάντα…

Ο πόλεμος μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων ξεκινάει. Ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν; Στη μέση θα παραμείνει ο Νικηφόρος, μόνος του, να παλεύει με τα άγρια θηρία της Κρήτης…

Η Καλλιόπη θα χάσει το μυαλό της. Η δίψα για εκδίκηση ξεχειλίζει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση