Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Βασιλική Το Νέο Ζευγάρι Της Σειράς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Παρακολουθώντας τα επεισόδια της νέας σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φίλιππος και Βασιλική το νέο ζευγάρι της σειράς

Σύμφωνα με το MYtv, ένα νέο ειδύλλιο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι ένα ζευγάρι που σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε μαζί στο σίριαλ Η Γη της Ελιάς και ο λόγος φυσικά είναι η αναζωπύρωση μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες τους. Οι δυο τους στα επόμενα επεισόδια όμως θα έρθουν αρκετά κοντά

Η παλιά βεντέτα δύο οικογενειών στην Μάνη επανέρχεται ξανά μετά τον τραγικό θάνατο της Στέλλας και του Πέτρου Στεφανέα. Η Χάιδω Στεφανέα πιστεύει πως πίσω από αυτή την φρικτή δολοφονία κρύβεται η οικογένεια Καρπενάρου. Η εκδίκηση για την οικογένεια Στεφανέα είναι μονόδρομος με τον Φίλλιπο, τον γιο της Χάιδως να πυροβολεί τον Στέφανο Καπερνάρο με σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδερφής του και του πατέρα του. Μπορεί ο Στέφανος να κατάφερε να ζήσει αλλά από την άλλη πλευρά η Χάιδω διψάει για εκδίκηση και δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει το αίμα της πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας λαδώνει τους ενόρκους και αθωώνει τον Δούκα

Ο Φίλιππος και η Βασιλική, η μικρή κόρη της οικογένειας Καπερνάρου θα έρθουν αρκετά κοντά στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς. Ένας έρωτας απαγορευμένος αφού οι δύο οικογένειες αυτές βρίσκονται σε μια βεντέτα δίχως τελειωμό και συμφιλίωση. Οι γονείς των δυο παιδιών θα κάνουν ότι μπορούν για να μην είναι ποτέ μαζί αυτοί οι δυο, η έλξη όμως των δυο παιδιών θα είναι έντονη και δυνατή και παρόλο τα εμπόδια και τις δυσκολίες γίνονται ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα φέρεται απαίσια στην Ασημίνα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές θα είναι πολλές. Ωστόσο ένα νέο ειδύλλιο όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει σύντομα, ανάμεσα στον Φίλιππο και την Βασιλική.

Αφήστε μια απάντηση