Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μένει έγκυος και ο χωρισμός αναβάλλεται

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μένει έγκυος και ο χωρισμός αναβάλλεταιΣασμός Spoiler: Η Στέλλα μένει έγκυος και ο χωρισμός αναβάλλεται

Σασμός : Η Στέλλα μένει έγκυος και όλα ανατρέπονται

Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να διαλύσει τον αρραβώνα με την Στέλλα για να είναι με την Αργυρώ . Είναι βαθιά ερωτευόμενος μαζί της και δεν μπορεί να τη ξεχάσει . Η Στέλλα, από την άλλη ανακοινώνει πως είναι έγκυος και όλα ανατρέπονται στην αγαπημένη μας σειρά του ALPHA Σασμός .

Ο Αστέρης, αποφασισμένος κάνει πίσω μπροστά σε αυτή την ανακοίνωση και δεν μπορεί να χωρίσει σκεπτόμενος πως η Στέλλα έχει στα σπλάχνα της το παιδι του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βλέπει όραμα και ανησυχεί για την υγεία της

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό Είναι Το Ομοφυλόφιλο Ζευγάρι Που Αναστατώνει Το Διαφάνι

Η μητέρα του δεν θέλει να διαλυθεί ο αρραβώνας του Αστέρη με την Στέλλα και επεμβαίνει αφού οι φήμες για την σχέση του γιου της με την Αργυρώ ακούγονται στην Κρήτη.


Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Στέλλα μαθαίνοντας πως είναι έγκυος γίνεται τρισευτυχισμένη σε αντίθεση με τον Αστέρη που νιώθει άσχημα για την Στέλλα γιατί δεν θελιές να την κοροϊδεύει. Η Αργυρώ από την άλλη του ζητά να την αφήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Ο κόσμος είναι έξαλλος μαζί μου»

Παρόλα αυτά ο έρωτάς τους θα ευδοκιμήσει και θα ενωθούν με την Στέλλα να έχει άλλα σχέδια. Είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδι του μεγάλου της έρωτα Ο Αστέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί πιέζεται αφάνταστα από όλους .

Έτσι, κάνει πίσω και στηρίζει την Στέλλα προσπαθώντας να ξεχάσει την Αργυρώ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *