Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό Είναι Το Ομοφυλόφιλο Ζευγάρι Που Αναστατώνει Το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό Είναι Το Ομοφυλόφιλο Ζευγάρι Που Αναστατώνει Το ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό Είναι Το Ομοφυλόφιλο Ζευγάρι Που Αναστατώνει Το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών ξεκινά στις 27 του Σεπτέμβρη και ήδη έτοιμα είναι τα πρώτα επεισόδια. Στον τρίτο κύκλο σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του Ακυλα Μεγαρίτη θα εγκατασταθεί στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού αφού εκείνος και η Μυρσίνη έχουν επιλέξει να ζουν στη Λάρισα, όπου πια ο Δούκας έχει γίνει συνεργάτης της Χούντας και με την βοήθεια του Μελέτη και του Ακύλα Μεγαρίτη έχει πλουτίσει ακόμη περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το ομοφυλόφιλο ζευγάρι που αναστατώνει το Διαφάνι

Ο σκληρός Ακύλας Μεγαρίτης έχει εκτός από την κόρη του, που θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα με τον Μελέτη, και έναν γιο ο οποίος καθόλου δεν συμφωνεί με τον σκληρό αδίστακτο χαρακτήρα του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Νομάρχης Φέρνει Ανατροπές Στο Διαφάνι

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης είναι ένα ρομαντικό αγόρι που αγαπά τις τέχνες, το θέατρο τα καλλιτεχνικά χορεύει και ακούει μουσική κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον αυταρχικό σκληροτράχηλο πατέρα του.

Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του, Ακύλα Μεγαρίτη. Μετά τη μετακόμισή τους στο Διαφάνι, ο πατέρας του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα. Εκεί αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το «άρτος και θεάματα», προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος Θα Γίνει Ένα Με Την Χούντα – Ποια Τα Πραγματικά Του Σχέδια;

Τον ρόλο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Δημήτρης Τσικλής.

Στην προσωπική του ζωή, ο Λευτέρης Μεγαρίτης θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του μικρότερου γιου του Κοινοτάρχη του Διαφανίου, τον Θανασάκη. Είναι το τελευταίο παιδί της Παγώνας και του Περικλή Τόλια, που όταν γεννήθηκε η μητέρα του έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη και εξαφανίστηκε, φιλοξενούμενη μυστικά από την Βιολέτα.

Είναι κι αυτός επαναστάτης και θα βάλει τον πατέρα του σε μπελάδες.

Τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο 28χρονος ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Λευτέρης με τον Δημητράκη θα ζήσουν έναν έρωτα με κίνδυνο ακόμη και της ίδιας τους της ζωής αφού η συντηρητική κοινωνία της εποχής δεν συγχωρούσε την ομοφυλοφιλία. Οι καυγάδες του Ακύλα Μεγαρίτη με τον γιο του θα ενταθούν όταν ο αυταρχικός συντηρητικός Ακύλας θα ανακαλύψει τα μυστικά που του κρύβει ο γιος του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: "Όταν μάθει ο Δούκας την απιστία της γυναίκας του θα..." - Spoiler μεγατόνων από τον Λεωνίδα Κακούρη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ζωή Μεγαρίτη Και Το Φιλί Στον Κωνσταντή

Ο νεαρός Μεγαρίτης έχοντας συμπαραστάτη σε όλο αυτό που ζει την μητέρα του, θα περάσει μαρτυρικές ώρες όταν αποκαλυφθεί το μυστικό του. Ο αδερφός της Σοφούλας θα μιλήσει στην αδερφή του για την κρυφή ζωή του και θα της αποκαλύψει τον απαγορευμένο έρωτα της εποχής. Οι αδερφές Σταμίρη για άλλη μια φορά θα αναλάβουν δράση και θα γίνουν και πάλι οι προστάτιδες ενός απαγορευμένου έρωτα δύο νέων ανδρών αυτή τη φορά που βιώνουν την αγάπη σε μια εποχή πολύ δύσκολη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Νύχτα Γοητεύει Ξανά Την Δρόσω – Ποιος Είναι Ο Λόγος;

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στις «Άγριες Μέλισσες» θίγεται το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν εξαιρετικός δεξιοτέχνης προσεγγίζοντας τον ρόλο του Κλεομένη, που έκρυβε το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος και έδωσε ένα από τα πιο αριστοτεχνικά φινάλε σε ήρωα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Νέα Δασκάλα Θα Φέρει Την Απόλυτη Ανατροπή Στους Πρωταγωνιστές

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *