Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Νομάρχης Φέρνει Ανατροπές Στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Νομάρχης Φέρνει Ανατροπές Στο ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Νομάρχης Φέρνει Ανατροπές Στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε στη Λέρο και μίλησε για έναν νέο χαρακτήρα που έρχεται στη σειρά, φέρνοντας την ανατροπή. Ένας νέος νομάρχης θα έρθει στις Άγριες Μέλισσες, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Κώστας Φιλίππογλου.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο νέος νομάρχης φέρνει ανατροπές στο Διαφάνι

Φαίνεται πως το cast διαρκώς μεγαλώνει, με τις εκπλήξεις να είναι πολλές. Η οικογένεια Μεγαρίτη θα είναι μία άφιξη – έκπληξη στο Διαφάνι, με τους νέους πρωταγωνιστές να διχάζουν αρκετά τους τηλεθεατές.

Οι αποστάσεις θα μηδενιστούν ανάμεσα σε Διαφάνι, Λάρισα και Λέρο. Κάποιοι από τους χαρακτήρες θα χωριστούν, χτίζοντας τη νέα τους ζωή μακριά από τους οικείους τους. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Κουράκος Καλεί Την Χάιδω Να Ομολογήσει! Θα Το Κάνει;

Ο νέος νομάρχης (Κώστας Φιλίππογλου) θα είναι ένας περίεργος χαρακτήρας, στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χαρίτος δήλωσε:

“Ο νομάρχης θα είναι ένας κλασσικός “Ελληνάρας”, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε δουλειά, αλλά έγινε νομάρχης”.

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε μέσα από τις “φυλακές” της Λέρου, στις οποίες θα φιλοξενηθούν αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο Λάμπρος, ο Μπάμπης και ο Προκόπης είναι οι τρεις χαρακτήρες που θα φύγουν πρώτοι από το Διαφάνι.

Το cast θα εμπλουτιστεί κι άλλο, καθώς θα δούμε πολλούς ηθοποιούς σε θέσεις στρατιωτικών, φαντάρων, φυλάκων, αλλά και δημοσιογράφων στην εφημερίδα του Πέτρου Ορφανίδη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Ιάσονας αλληλοσφάζονται

Οι κάτοικοι της Λέρου θα έρθουν κοντά με τους πρωταγωνιστές, με νέες ιστορίες να δημιουργούνται.

πηγή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό Είναι Το Ομοφυλόφιλο Ζευγάρι Που Αναστατώνει Το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ζωή Μεγαρίτη Και Το Φιλί Στον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Νύχτα Γοητεύει Ξανά Την Δρόσω – Ποιος Είναι Ο Λόγος;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος Θα Γίνει Ένα Με Την Χούντα – Ποια Τα Πραγματικά Του Σχέδια;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέος Νομάρχης Φέρνει Ανατροπές Στο Διαφάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *