Μαρία – Λουίζα Βούρου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα!

Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η Μαρία – Λουίζα Βούρου μετρά αντίστροφά για την πιο όμορφη και σημαντική στιγμή στη ζωή της! Η όμορφη παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Γιάννης Παπαγεωργίου ανυπομονούν να υποδεχτούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του άλλοτε στο αγαπημένο νησί της Μαρίας Λουίζας, την Άνδρο και άλλοτε στη Μεσσηνία.

Όμως, παράλληλα με τις διακοπές τους, η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός σύντροφός της έχουν ξεκινήσει και τις προετοιμασίες για τον πολιτικό τους γάμο, ο οποίος θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο γάμος θα γίνει σε περίπου ένα μήνα, ενώ οι δυο τους είχαν πάρει την απόφαση να παντρευτούν λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους, ώστε να αποφύγουν την γραφειοκρατία που ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε Επίσης  Ρίκα Βαγιάνη:Οι σκέψεις μια γυναίκας που ήθελε να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η τελετή στο Δημαρχείο θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, καθώς η νύφη θα διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και θα χρειάζεται ξεκούραση.

Γι’ αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα.

Η ρομαντική πρόταση γάμου

Η μέλλουσα μανούλα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, μέσα σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το μέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάμβανε την όμορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια αντιλήφθηκαν τι γινόταν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Δείτε την φωτογραφία με την προκλητική Ελένη Φουρέιρα να σχηματίζει τον Αλβανικό αετό, ενώ τραγουδά για την Κύπρο!

Γι’ αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια, η λάμψη στα μάτια της μαρτυρούσε το πολυπόθητο «ναι” που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *