Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της ΠηνελόπηςΆγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της Πηνελόπης

Η Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι πια το κοριτσάκι που όλοι νόμιζαν.

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο τρίτος κύκλος αναμένεται να είναι ανατρεπτικός, καθώς το “σύννεφο” της δικτατορίας θα καλύψει τον θεσσαλικό κάμπο. Οι ήρωες θα ζήσουν τραγικές καταστάσεις και αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα διαχειριστούν όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της ΠηνελόπηςΗ Πηνελόπη δεν είναι πια το κοριτσάκι που όλοι νόμιζαν. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις την αναγκάζουν να διακόψει τις σπουδές της στη Νομική και να επιστρέψει από το Παρίσι. Οι γονείς της έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο μιας πραγματικής κυρίας Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες. Η επιστροφή της αναστατώνει και τη ζωή του Μελέτη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το μεγάλο φινάλε

Ο Μελέτης, πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει το πιόνι κανενός στις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα από τον Βασίλη Ανδριτσάνο. Μένει στο σπίτι των Σεβαστών, ετοιμάζεται να παντρευτεί την Κορίνα, την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη, και προτείνει στον μέλλοντα πεθερό του να μείνουν όλοι μαζί.

Με την Κορίνα ο Μελέτης θέλει να ξεχάσει για πάντα την Πηνελόπη και να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Το τέλος της φιλίας του με τον Κωνσταντή τού έχει στοιχίσει ιδιαίτερα.

Αναζητώντας συμμάχους στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της ΠηνελόπηςΟ Δούκας ζει πια μόνιμα με τη Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Μετά τον χαμό των αδελφών του στις Άγριες Μέλισσες, περνάει μια φάση απομόνωσης, ενώ η απόρριψη των τριών παιδιών τους αποτελεί πλήγμα για το ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44 , 45

Η έλευση της δικτατορίας θα φέρει τον Δούκα και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η θέση του αλλά και τα χρήματά του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του καθεστώτος. Πολιτικοί αλλά και κεντρικά πρόσωπα της νέας εξουσίας θα ήθελαν να τον έχουν στο πλευρό τους στις Άγριες Μέλισσες και να συνεργαστούν μαζί του.

Το ίδιο αποζητά και ο Ακύλας, που με αφορμή τον γάμο του Μελέτη και της κόρης του επιχειρεί να βρει στον Δούκα έναν νέο σύμμαχο στις Άγριες Μέλισσες. Παράλληλα όμως η δίκη του Δούκα για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *