Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο ΛάμπροςΆγριες Μέλισσες: Σε μεγάλο κίνδυνο ο Λάμπρος

Τι ενώνει τη Μυρσίνη με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τρίτης σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει ήδη ξεκινήσει. Άπαντες περιμένουν την επιστροφή του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει γι’ ακόμα μία χρονιά τους τηλεθεατές.

Με την έλευση της δικτατορίας και του Μεγαρίτη στο χωριό, ο Λάμπρος θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Ενώ όλα όσα ονειρευόταν για το υπόλοιπο της ζωής του με την Ελένη έμοιαζαν τόσο κοντά, ξαφνικά για ακόμα μια φορά θα γίνουν ένα μακρινό όνειρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μυρσίνη καταθέτει υπέρ της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο και, παρά τις προσπάθειες της Ελένης να αποδείξει πως ο άντρας της δεν είναι τίποτε από όσα τον κατηγορούν, εκείνος για να την προστατεύσει θα θέσει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα σε ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Η μετακόμιση στη Λάρισα βάζει τη Μυρσίνη στην καρδιά μιας ζωντανής πόλης, όπου έχει τη δυνατότητα, ως σύζυγος εργοστασιάρχη, να απολαμβάνει μια κοσμική ζωή. Η απομάκρυνση των παιδιών της όμως σκιάζει κάθε της χαρά και είναι αποφασισμένη να το αλλάξει αυτό στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Δούκας θα αρχίσει να πληρώνει τα κρίματα και τις επιλογές του

Στο μεταξύ, αν και δεν καλοβλέπει την οικογένεια Μεγαρίτη, καταλαβαίνει ότι αυτό που την ενώνει με τον Ακύλα είναι η αμοιβαία αντιπάθειά τους προς τις Σταμίραινες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση